Robert Turcescu şi Casa Presei au lansat videoclip

1 53449 original jpg jpeg

Recent, Robert Turcescu şi Casa Presei au realizat un videoclip al single-ului „Un refren”, piesa care s-a calificat în finala selectiei nationale Euroviosion 2013.

Videoclipul a fost regizat de Bobby Păunescu şi filmat alb-negru. Singurul accent de culoare este reprezentat de Monica Bârlădeanu,„guest-star” al clipului.

„Bobby şi Monica ne-au făcut o surpriză extraordinară. Colaborarea cu ei a însemnat enorm pentru noi,toţi cei din «Casa Presei»,iar rezultatul se vede.

Videoclipul este exact ceea ce ne-am dorit-o probă de eleganţă şi profesionalism. În pus,are doza de ironie pe care am vrut-o,fără exagerari inutile”,povesteşte Robert Turcescu

Toţi fanii Eurovision,ai lui Robert Turcescu şi  Casa Presei îşi pot susţine favoritul în finala selecţiei naţionale Eurovision 2013,sâmbătă,9 martie.

„Intrăm în finala de pe 9 martie cu emoţii,dar şi cu speranţă. Sintem numărul 1 în concurs şi am vrea să fim pe primul loc şi la finalul acestei competiţii.

Ştim că e greu,nu ne facem iluzii,dar mizăm pe votul publicului şi pe cel al juriului,pentru că «Un refren» este,înainte de toate,o piesă scrisă cu multă bucurie şi dintr-o mare dragoste pentru muzică. Iar muzica,se ştie,face întotdeauna minuni”,a adăugat Robert.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg