Robin Williams, desemnat „Cea mai tristă moarte a unei celebrităţi‟. „Îşi pierdea minţile, iar el ştia asta‟

1 robin williams shutterstock 93666115 jpg jpeg

Pe 11 august 2014, întreaga lume a avut un şoc. Actorul de comedie, care putea aduce un zâmbet pe fiecare chip, s-a sinucis la 63 de ani, după o luptă chinuitoare cu depresia. În primă instanţă, Williams a fost diagnosticat cu Parkinson, însă autopsia a relevat că starul hollywoodian avea boala Lewy, care-i afecta memoria şi capacitatea de-a se mişca. Această tulburare poate declanşa demenţă şi halucinaţii.

În ultimele sale zile de viaţă, Robin îşi pierduse abilitatea de a-i face pe ceilalţi să râdă şi, în ciuda sprijinului familiei şi al prietenilor, acesta continua să se adâncească într-un hău din care, din păcate, nu şi-a mai revenit niciodată.

„Robin îşi pierdea minţile, iar el era conştient de acest lucru‟, a declarat soţia sa, Susan Schneider, în noua biografie a regretatului superstar, Robin, scrisă de Dave Itzkoff. Conform celor publicate de Vanity Fair, văduva l-a descris pe Williams ca pe un „avion 747 care se pregătea să aterizeze fără frâne” după ce actorul terminase lucrul la filmul Night at the Museum.

Cu toate că au trecut aproape 7 ani de la dispariţia sa, lumea şi-l aminteşte pe Robin Williams şi încearcă încă să accepte moartea lui. Cu numai câteva zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a comicului, care a picat pe 21 iulie 2021, Jeras Ikehorn a pus, pe Twitter, o întrebare interesantă - Moartea cărei celebrităţi o regretă cel mai mult?

În timp ce unii au răspuns că pierderea Prinţesei Diana i-a afectat cel mai mult sau că lui Michael Jackson îi duc cel mai mult dorul, numele lui Robin Williams a început să apară tot mai des în răspunsurile celor interesaţi de subiect.

„Cred că cei mai trişti oameni încearcă cel mai mult să-i facă pe ceilalţi fericiţi, pentru că ei ştiu ce înseamnă să te simţi fără nicio valoare şi nu-şi doresc ca alţii să experimenteze aşa ceva‟, a mărturisit chiar actorul la un moment dat. Din păcate, vorbea din proprie experienţă...

Motivul pentru care lumea rezonează atât de mult cu dispariţia vedetei din Dead Poets' Society, Jumanji, Mrs. Doubtfire, Bicentennial Man şi Good Will Hunting este pentru că ea şi-a trăit dramele în spatele zâmbetului său neobosit. Williams era un comic care avea probleme de sănătate, atât fizice, cât şi psihice, lucru care ne-a făcut pe cei mai mulţi dintre noi să ne dăm seama că adevărate drame se pot ascunde în viaţa fiecăruia dintre noi.

„Multă lume îi duce dorul... ‟, spune fiica lui, Zelda Rae Williams, pentru BBC. „Latura pe care o ştiu şi o admiră oamenii la el este cea a personajelor pe care le-a întruchipat cu aşa mare plăcere, iar lucru acesta nu va dispărea cu una, cu două. Zâmbetul şi râsetele erau foarte importante pentru el!‟, a conchis Zelda.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg