Roşiile previn înroşirea pielii

1 74096 original jpg jpeg

Alimentaţia are un rol important în menţinerea sănătăţii pielii. Iată care sunt cele mai importante alimente pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta.

Consumul de roşii previne apariţia petelor roşii ce pot apărea la nivelul feţei. Bogate în licopen,roşiile protejază pielea atât de arsurile solare,cât şi de efectele negative ale temperaturilor scăzute. Mai mult,cercetătorii germani afirmă că persoanele care consumă roşii în mod constant au mai puţine riduri,decât persoanele care nu includ aceste legume în alimentaţia lor de zi cu zi.

Merele,bogate în quercitină

Quercitina este un antioxidant care se găseşte din plin în coaja merelor. Acest antioxidant protejează pielea de razele UV şi previne înmulţirea celulelor canceroase care pot conduce la dezvoltarea cancerului de piele. De asemenea,consumul a cel puţin 2 mere pe săptămână reduce riscul de a suferi de afecţiuni cardiovasculare.

Ouăle menţin pielea catifelată

Ouăle conţin luteină şi zeaxantină,doi antioxidanţi care au rolul de a preveni apariţia liniilor fine din jurul ochilor şi gurii,a petelor maronii şi a cancerului de piele. Totodată,studiile arată că un consum frecvent de ouă menţine pielea catifelată şi hidratată.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg