Roxana Nemeş a fost cerută în căsătorie în mijlocul străzii, în faţa a zeci de oameni: "Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună"

1 nemes jpg jpeg

Sfârşit de an i-a adus Roxanei Nemeş cea mai mare bucurie, căci iubitul său, cu care are o relaţie de mulţi ani, a cerut-o în căsătorie. Momentul a fost unul cu adevărat spectaculos şi spontan, căci cererea a avut loc chiar pe un bulevard din Bucureşti, cu proiecţii pe un centru comercial din Capitală.

Roxana Nemeş a trăit cea mai frumoasă zi din viaţa ei atunci când, în mijlocul străzii, omul pe care îl iubeşte a scos un inel şi i-a cerut să-i fie soţie. Emoţionată şi bucuroasă, blonda a povestit cum a reacţionat şi ce planuri de viitor are la o emisiune tv.

Citeşte şi: Cum arată şi cu ce se ocupă sora Andreei Mantea! Lavinia câştigă bani cu nemiluita

"A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aştepţi. Bine după atâţia ani era normal, dar după un timp nu te mai aştepţi. Oricum ne iubim, totul e bine, şi îţi doreşti să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubeşti. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu ştia", a mărturisit Roxana Nemeş.

Vedeta a vorbit şi despre nuntă, dar şi de posibilitatea de a deveni mamă. Roxana susţine că îşi doreşte ca fiul sau fiica sa să vină pe lume într-o familie adevărată. 

Citeşte şi: Lidia Buble şi Răzvan Simion, despărţiţi de Crăciun. Adevăratul motiv pentru care cei doi vor petrece separat

Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţa noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent şi ne-am bucurat foarte tare de moment şi acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.", a povestit Roxana Nemeş, la Acces Direct.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg