S-a aflat care membru regal s-a îngrijorat că pielea lui Archie va fi mai închisă la culoare!

1 shutterstock 1109320253 jpg jpeg

De când Meghan Markle a susţinut în cadrul interviului acordat lui Oprah, că un membru al familiei regale şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea fiului ei, Archie, presa, fanii şi curioşii din toată lumea au încercat să afle cine ar putea fi în spatele acestui comentariu îngrozitor. Acum, în cele din urmă, s-a descoperit şi acest mister. Este vorba despre o femeie sau despre un bărbat?

Binecunoscutul interviu acordat de Diana pentru BBC a declanşat reacţii adverse pentru casa regală britanică, familia resimţind declaraţiile prinţesei ca pe un cutremur major. Cu toate acestea, interviul recent acordat lui Oprah de către Meghan şi Harry pare să depăşească în intensitate impactul dezvăluirilor făcute de soacra Diana.

Pe parcursul celor 90 de minute de întrebări şi răspunsuri, Meghan a lansat afirmaţii îndrăzneţe, acuzând pe fiecare membru al casei regale în parte.

Fosta actriţă a început cu un zvon vechi de câţiva ani, cum că ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton din cauza unui detaliu legat de o rochie. Meghan a ţinut să explice că lucrurile s-au întâmplat exact invers.

A continuat să vorbească despre lupta ei îngrozitoare pentru sănătatea mintală, iar prinţul Harry s-a alăturat, în cele din urmă, pentru a vorbi despre relaţia sa tot mai rece cu fratele său, William.

În ciuda tuturor dezvăluirilor, cea mai mare acuzaţie care a ieşit în evidenţă a fost afirmaţia lui Meghan, despre „îngrijorările şi conversaţiile cu privire la cât de întunecată (pielea fiului ei, Archie) ar fi putut fi la naştere”. De atunci, publicul a emis numeroase speculaţii cu privire la cine ar fi putut face această remarcă îngrozitoare.

Cine e în spatele declaraţiilor cu tentă rasială

Într-un videoclip postat recent pe YouTube, controversata autoare Lady Colin Campbell susţine că fiica reginei, prinţesa Anne a fost cea la care Meghan se referea în celebrul interviu acordat lui Oprah. Cu toate acestea, Campbell crede că totul a fost o neînţelegere şi că Anne îşi exprimase mai degrabă îngrijorarea la ceea ce se va întâmpla dacă temerile îi vor fi adeverite, mai ales că Meghan se potrivea în familia regală. Important! Aceste discuţii au fost purtate înainte de căsătoria celor doi.

„Nu au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii lui Meghan. Prinţesa Anne a fost pe bună dreptate îngrijorată că, dacă căsătoria va continua şi vor exista copii, ar exista probleme uriaşe, nu din cauza culorii pielii, ci din cauza  hotărârii şi a incapacităţii lui Meghan de a aprecia diferenţele culturale şi de a avea, de fapt, respect pentru instituţia (familia) în care urma să se căsătorească‟, a susţinut autorul.

@shutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg