S-a confirmat: Carla Bruni e însărcinată!

1 49698 original jpg jpeg

Prima doamnă a Franţei este, într-adevăr, însărcinată. După multele speculaţii ale presei , ştirea a fost confirmată de tatăl preşedintelui Sarkozy.

Pal Sarkozy,tatăl preşedintelui francez,a dezvăluit marţi,pentru cotidianul german Bild,că nora sa,Carla Bruni-Sarkozy,este însărcinată. "Mă bucur de venirea pe lume a următorului meu nepot. Fiul meu,Nicolas Sarkozy, şi soţia lui nu vor să afle sexul bebeluşului înainte de naştere, dar sunt sigur că va fi o fetiţă şi că ea va fi la fel de frumoasă ca şi Carla",a spus acesta pentru celebrul cotidian european.

Cu o zi înainte de anunţul oficial făcut de socrul său,Carla Bruni a fost invitată a postului francez de televiziune TF1,unde nici nu a confirmat,nici nu a dezminţit că ar fi însărcinată,deşi ea a fost provocată de  un jurnalist care a felicitat-o misterios,fără a preciza motivul pentru care o felicită. La sfârşitul interviului,jurnalistul a adăgat:"Ştiu că detestaţi să se vorbească despre viaţa dumneavoastră privată, dar vreau pur şi simplu să vă felicit".Cântăreaţa i-a răspuns râzând:"Vă felicit şi eu".

Misterul privind sarcina primei doamne a Franţei a ocupat multe pagini din presa internaţională în ultimele săptămâni. Revista Closer,mai ales,i-a rezervat numeroase articole. Iar săptămâna trecută ziariştii europeni au făcut să circule ştirea cum că soţia lui Sarkozy ar fi însărcinaă cu gemeni.

Carla Bruni are 43 de ani şi mai are un fiu,în vârstă de 10 ani,cu profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. Deasemenea,preşedintele Sarkozy mai are trei fii din cele două căsnicii anterioare.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg