S-au căsătorit de tineri: Macaulay s-a însurat la 17 ani, Demi a devenit soţie la 18 ani. Au rezistat căsniciile lor?

1 actori jpg jpeg

Există staruri care nu au mai avut răbdare să îşi cunoască îndeajuns partenerii şi au ajuns în faţa altarului înainte împlinească vârsta de 20 de ani. Au rezistat aceste căsnicii sau au fost sortite eşecului?

Celebritatea le-a determinat pe multe vedete tinere să ia decizii nebuneşti, pe care mulţi oameni obişnuiţi nu le-ar fi făcut. Spre exemplu, căsătoria la vârsta adolescenţei, care pentru unii este considerată a fi o extravaganţă. În timp ce unii tineri le cereau permisiunea părinţilor să meargă la balul din liceu sau să iasă în oraş, aceste vedete ajungeau în faţa altarului cu „marile lor iubiri‟. Iată o parte dintre aceste vedete! 

Drew Barrymore a plecat în luna de miere fără partener

Drew Barrymore avea doar 19 ani atunci când s-a căsătorit cu Jeremy Thomas, pe atunci ospătar şi mai târziu, patron de bar. Din păcate, această căsnicie se află în topul celor mai scurte căsnicii de la Hollywood, deoarece a durat mai puţin de o lună. Ani mai târziu de la separare, în iunie 2018, Jeremy Thomas a declarat pentru Radar Online că decizia de a se căsători, pe când Drew avea doar 19 ani, a fost luată pe loc, când erau cu prietenii în oraş. De asemenea, bărbatul a declarat că a ştiut că relaţia lor s-a terminat atunci când Drew a plecat în luna de miere, în Hawaii, fără el.

Demi Moore şi-a păstrat numele după primul soţ

Căsătoria din adolescenţa lui Demi Moore este cea care i-a adus şi numele de scenă, pe care şi astăzi îl foloseşte. Născută cu numele Demetria Gene Guynes, actriţa s-a căsătorit în 1980, pe când avea doar 18 ani, cu muzicianul Freddy Moore, însă, cinci ani mai târziu, ea a divorţat. În scrierile sale recente, Demi a mărturisit că inima ei nu a fost la Freddy, nici măcar la începutul relaţiei lor. În presă, au apărut zvonuri, conform cărora Demi ar fi avut o aventură cu actorul Paul Carafotes, în timpul relaţiei cu Freddy.

Citeşte şi: Cum le-a afectat faima la vârste fragede pe vedetele din „Harry Potter”? Efectele succesului obţinut facil le-a forţat să fie prudente 

Citeşte şi: Taţi celebri care şi-au crescut singuri copiii. Zoe şi Lenny Kravitz au o relaţie cu adevărat specială 

Macaulay Culkin s-a căsătorit la 17 ani

Actorul din „Singur Acasă‟ a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998, până în 2002. Atunci când s-a căsătorit, el avea vârsta de doar 17 ani şi era un copil-vedetă, în industria de film. Când au decis să se despartă, Culkin a declarat că au preferat să rămână prieteni, deoarece „a fost mai bine aşa‟. După despărţire, actorul a avut o relaţie cu Mila Kunis, iar, în prezent, se iubeşte cu Brenda Song, femeia care i-a dăruit şi un copil anul acesta, pe Dakota Song Culkin.

Cher s-a despărţit după 11 ani de mariaj

Cântăreaţa Cher a început, în perioada adolescenţei, o relaţie cu Sonny Bono, iar la un an după ce s-au cunoscut, pe când Cher avea doar 18 ani, cei doi au hotărât să se căsătorească. Relaţia lor părea a fi una dintre cele mai frumoase de la Hollywood, însă avea să se termine 11 ani mai târziu, în 1975.

După despărţire, Cher a mărturisit că atât diferenţa de vârstă de 11 ani, cât şi faptul că Sonny o vedea ca pe un trofeu au fost lucruri care au determinat-o să pună punct relaţiei. Tot în acelaşi an în care s-a despărţit de Sonny, Cher s-a căsătorit cu Gregg Allman, însă nici această relaţie nu a rezistat. Cei doi s-au despărţit după 4 ani.

Sursă foto: Shutterstock Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg