Sacrificiile lui Ben Affleck pentru carieră. „M-au făcut să-mi repar dinții‟

La începutul carierei sale, actorul Ben Affleck nu doar că a fost nevoit să își schimbe accentul, ci și să facă mai multe modificări fizice. Pentru a intra în pielea unui personaj cunoscut, el a stat timp zeci de ore în cabinetul stomatologului. 

image

Ben Affleck (50 de ani) a făcut retrospectiva primelor zile din cariera sa, când și-a amintit de personajul  A.J. Frost, pe care l-a jucat în filmul „Armageddon - Sfârșitul lumii?‟. În peliculă, Affleck i-a dat viață unui expert în foraje petroliere, care a fost trimis de NASA în spațiul cosmic pentru a opri un asteroid ce era pe cale să lovească Pământul. 

Citește și: VIDEO J-Lo și Ben Affleck, dispută pe tema alcoolului. Imaginile au devenit virale 

Într-un interviu pentru „Entertainment Weekly‟, Ben Affleck a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru a-i mulțumi pe șefi. „M-au făcut să-mi repar dinții, să mă antrenez și să fiu sexy‟, a spus soțul lui Jennifer Lopez, care avea, pe atunci, 25 de ani. 

„Am plătit 20.000 de dolari‟ 

Ben Affleck a povestit că producătorul Jerry Bruckheimer i-a sugerat să meargă la dentist pentru a obține o dantură albă și strălucitoare. Asta a și făcut, iar timp de o săptămână, opt ore pe zi, Affleck a stat pe scaunul stomatologului. Mai mult decât atât, vizitele în cabinetul specialistului l-au făcut să scoată în buzunare 20.000 de dolari. „Am plătit pentru un set de dinți alb sidefat 20.000 de dolari‟, și-a amintit actorul. 

image

Iar repararea danturii nu a fost singura modificare pe care Affleck a trebuit să o facă… Regizorul filmului, Michael Bay, l-a trimis la sala de fitness și în salonul de bronzare, în speranța în care aspectul lui Affleck o să atragă toate privirile și o să aducă profit.

Vezi și: FOTO Actori care și-au schimbat aspectul pentru filmele în care au jucat. Jim Carrey este de nerecunoscut! 

A funcționat strategia?

În cele din urmă, strategia a funcționat, iar filmul a avut încasări de peste 550 de milioane de dolari în întreaga lume, scrie „Best Life‟. Alături de Ben Affleck, în peliculă au jucat actori, precum: Bruce Willis (Harry S. Stamper), Owen Wilson (Oscar Choice) și Liv Tyler (Grace Stamper). 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg