Sacrificiile lui Ben Affleck pentru carieră. „M-au făcut să-mi repar dinții‟

La începutul carierei sale, actorul Ben Affleck nu doar că a fost nevoit să își schimbe accentul, ci și să facă mai multe modificări fizice. Pentru a intra în pielea unui personaj cunoscut, el a stat timp zeci de ore în cabinetul stomatologului. 

image

Ben Affleck (50 de ani) a făcut retrospectiva primelor zile din cariera sa, când și-a amintit de personajul  A.J. Frost, pe care l-a jucat în filmul „Armageddon - Sfârșitul lumii?‟. În peliculă, Affleck i-a dat viață unui expert în foraje petroliere, care a fost trimis de NASA în spațiul cosmic pentru a opri un asteroid ce era pe cale să lovească Pământul. 

Citește și: VIDEO J-Lo și Ben Affleck, dispută pe tema alcoolului. Imaginile au devenit virale 

Într-un interviu pentru „Entertainment Weekly‟, Ben Affleck a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru a-i mulțumi pe șefi. „M-au făcut să-mi repar dinții, să mă antrenez și să fiu sexy‟, a spus soțul lui Jennifer Lopez, care avea, pe atunci, 25 de ani. 

„Am plătit 20.000 de dolari‟ 

Ben Affleck a povestit că producătorul Jerry Bruckheimer i-a sugerat să meargă la dentist pentru a obține o dantură albă și strălucitoare. Asta a și făcut, iar timp de o săptămână, opt ore pe zi, Affleck a stat pe scaunul stomatologului. Mai mult decât atât, vizitele în cabinetul specialistului l-au făcut să scoată în buzunare 20.000 de dolari. „Am plătit pentru un set de dinți alb sidefat 20.000 de dolari‟, și-a amintit actorul. 

image

Iar repararea danturii nu a fost singura modificare pe care Affleck a trebuit să o facă… Regizorul filmului, Michael Bay, l-a trimis la sala de fitness și în salonul de bronzare, în speranța în care aspectul lui Affleck o să atragă toate privirile și o să aducă profit.

Vezi și: FOTO Actori care și-au schimbat aspectul pentru filmele în care au jucat. Jim Carrey este de nerecunoscut! 

A funcționat strategia?

În cele din urmă, strategia a funcționat, iar filmul a avut încasări de peste 550 de milioane de dolari în întreaga lume, scrie „Best Life‟. Alături de Ben Affleck, în peliculă au jucat actori, precum: Bruce Willis (Harry S. Stamper), Owen Wilson (Oscar Choice) și Liv Tyler (Grace Stamper). 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg