Sărbători altfel cu vegetarienii VIP. Cum arată meniul lor?

1 74013 original jpg jpeg

Să fii vegetarian, mai ales în această perioadă a anului, nu este foarte uşor. Sunt nişte reguli de urmat, unele destul de dure pentru gurmanzi. Asta pentru că o dietă „verde“ trebuie să conţină doar mâncăruri pe bază de plante, fără niciun tip de carne, nici chiar cea de peşte.

De fapt,un vegetarian pur sânge nu are voie să consume nimic de provenienţă animală,cum ar fi lactatele,ouăle şi chiar şi mierea. O motivaţie în plus de a trece pe verde,dacă putem spune aşa,ar fi eficienţa cu care scapi de kilogramele în plus renunţând la carne. Totul este dovedit ştiinţific,căci un studiu publicat în American Journal of Medicine arată că participanţii care au eliminat din alimentaţia lor carnea,ouăle şi lactatele au ars de cinci ori mai multe calorii decât cei care urmau oricare alt regim de slăbit. De ce? O dietă bazată doar pe fructe şi legume obligă organismul nostru să ardă mai multe calorii pentru a extrage substanţele nutritive din alimente.

În 2013,nevasta lui Jay-Z a încercat programul vegetarian al nutriţionistului Marco Borges,22 Day Revolution,a reuşit să arate mai suplă ca niciodată şi,de atunci,revine la acest regim alimentar ori de câte ori simte că şi-a ieşit din formă.

Regulile impuse de Marco Borges sunt următoarele:trei mese pe zi,insistând pe consumul de carbohidraţi şi eliminând pe cât posibil proteinele şi grăsimile (proporţiile trebuie să fie de 80/10/10),exerciţii fizice timp de minimum 30 de minute pe zi şi multă,foarte multă apă.

Şi cum vorbim de o dietă vegetariană,meniul tău,chiar şi cel de Sărbători,trebuie să conţină doar legume,fructe,cereale,verdeţuri,nuci şi seminţe.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg