Sarea, secretul pielii tale!

1 69381 original jpg jpeg

Nu te-ai gândit niciodată că sarea ar putea să-ţi ajute pielea, menţinând-o tânără şi hidratată, nu? Surprize apar mereu, totul este să fii deschisă! Încearcă!

Japonezii obişnuiesc să se scalde în izvoare minerale,de secole,pentru a atenua o serie de afecţiuni,de la acnee şi până la inesteticele riduri.

Chiar şi acum,în zilele noastre,anumite bloguri alternative de sănătate susţin şi chiar recomandă cu căldură aşa-numita terapie transdermică cu magneziu. Deoarece mineralele pot fi absorbite de piele şi ajung în interiorul celulelor,adepţii susţin că o baie ce conţine câteva ceşti de sare de mare,adică clorură de magneziu,are rezultate mari pentru sănătate,scăzând printre altele şi tensiunea arterială.

Pentru a întelege diferenţa enormă dintre sarea normală şi cea reazultată din mare,trebuie să ştii următoarele:sarea obişnuită este în mare parte clorură de sodiu,care deshidratează mult. Sarea minerală,în schimb,cum ar fi sarea din Marea  Moartă,este bogată în magneziu şi calciu,acestea îmbunătăţind nivelul hidratării,prin consolidarea funcţiei de barieră a pielii. Aceste minerale,pe lângă zinc şi potasiu,sunt clasificate de către oamenii de ştiinţă ca "factori naturali de hidratare",datorită felului în care susţin echilibrul de apă al pielii.

Cele mai multe creme hidratante sunt construite în jurul unor ingrediente ocluzive,ce împiedică evaporarea apei din piele şi sunt agenţi de umezire,care au efect de înmuiere şi netezire asupra epidermei.

Adăugarea de săruri minerale în compoziţie este importantă,pentru pielea matură,în procesul de îmbătrânire. Magneziul,calciul,sodiul şi potasiul sunt esenţiale pentru comunicarea dintre celule,deci folosindu-le în îngrijirea pielii,contribui la încetinerea proceselor de îmbătrânire.

Încearcă produse pe bază de sare de mare sau optează pentru măşti faciale şi corporale ce conţin acest ingredient!Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg