Scapă de coşuri în 5 minute cu următoarele ingrediente

scapă de coşuri jpeg

Coşurile sunt ca acei musafiri nepoftiţi, şi, atunci când ne chinuim să scăpăm de ei, pielea are cel mai mult de suferit. Tot ce ai nevoie sunt remediile naturale eficiente, care sunt pe bază de ingrediente pe care le ai în bucătărie. Scapă de coşuri definitiv!

De ce apar coşurile:

Coşurile apar în urma excesului de sebum produs de glanda sebacee,care blochează porii cu bacterii şi murdărie şi care duc la apariţia umflăturilor cu puroi. În plus,coşurile apar atunci când atingi faţa cu mâinile murdare,de la stres,alimentaţia săracă,schimbările hormonale,lipsa de îngrijire a pielii,dar şi deshidratarea. Acestea sunt principalele cauze.

Scapă de coşuri cu remedii naturiste!

Cele mai eficiente sunt remediile naturale,care sunt pe bază de ingrediente pe care le ai în bucătărie. Acestea,nu doar că vor usca coşurile,ci vor preveni reapariţia lor.

Nu uita că frumuseţea este reflexia directă a sănătăţii tale.

Iată care sunt ingredientele care te scapă de coşuri: Ulei de arbore de ceai

Cu proprietăţi antibacteriene şi antifungice,curăţă pielea de impurităţi şi usucă coşurile. Uleiul de arbore de ceai te scapă de coşuri şi este considerat uleiul-minune în cosmetică. Aplică pe zona cu probleme şi lasă-l să acţioneze peste noapte. În timpul zilei,îl laşi să acţioneze 15 minute,după care clăteşti faţa cu apă călduţă. Rezultatele apar după prima aplicare.

Pasta de dinţi te scapă de coşuri

Pasta de dinţi pe care o foloseşti zilnic este un remediu pentru uscarea coşurilor. Aplică puţină pastă pe zona afectată înainte de culcare şi o laşi să acţioneze până dimineaţa.

Usturoi

Bogat în sulf,usturoiul are capacitatea de a usca coşurile. Curăţă un căţel de usturoi,taie-l pe jumătate şi ţine una dintre bucăţi pe zona afectată. Apoi ţine pe coş un cub de gheaţă pentru a calma iritarea şi elimina pielea. Ai să vezi că te scapă de coşuri.

Sucul de lămâie te scapă de coşuri

Lămâia este o sursă de acizi naturali şi are proprietăţi astringente,care curăţă zona cu probleme. Pune puţin suc de lămâie pe o dischetă de bumbac pe care o aplici direct pe coş,îl laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă călduţă.

 Ou  

Oul este bogat în proteine esenţiale şi te scapă de coşuri. De asemenea, are antioxidanţi care ajută pielea la eliminarea toxinelor,deblochează porii şi usucă coşurile.

Într-un bol,separi albuşul de gălbenuş. Baţi

iar spuma obţinută o aplici pe toată suprafaţa feţei. Îl laşi să acţioneze 15 minute,după care clăteşti cu apă călduţă. Foloseşte-te de acest remediu împotriva coşurilor ori de câte ori este nevoie.

Castravetele te scapă de coşuri

Castravetele are efect calmant,răcoritor,plus că este bogat în proprietăţi astringente,care reduc inflamaţia şi roşeaţa coşurilor. Şi el este un aliment care te scapă de coşuri.

Pasează câteva felii de castravete. Fără a adăuga apă,amestecul trebuie să devină o pastă pe care o aplici pe faţă şi o laşi până se usucă,după care clăteşti cu apă călduţă. Nu trebuie să laşi masca să acţioneze mai mult de 15 minute.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg