Scapă de punctele negre cu scorţişoară şi miere

miere jpeg

Dacă eşti o persoană ocupată şi nu ai timp să te duci să te îngrijeşti sau să mergi la sală, găseşte timp pentru a avea grijă de piele, cu nişte tratamente simple pe care le poţi pregăti acasă.

Iată ce implică acest tratament: 

Ştiai în femeile din China petrec în medie 30-45 de minute pe zi pentru a-şi îngriji pielea? Noi nu avem atât de mult timp ca să ne îngrijim,dar măcar o dată sau de două ori pe lună,trebuie să trecem pe la salonul de înfrumuseţare. Pielea facială trebuie hidratată şi curăţată pentru a avea o piele perfectă. Nu trebuie să uităm să aplicăm cremă zilnică,să ne rezervăm măcar 10-15 minute pentru noi. 

Ştiai că mâncarea poate duce la apariţia de puncte negre? Cu un nou regim,poţi îndepărta punctele negre şi împreună cu un tratament pe care îl aplici o dată sau de două ori pe săptămână,poţi scăpa definitiv de ele. Şi nu uita,nu trebuie să-i storci. Aceasta este un obicei de care cu greu ne dezobişnuim. Aceste stoarceri pot duce la apariţia de cicatrice.

În fiecare seară,faţa trebuie curăţată,trebuie să ne demachiem pentru a îndepărta stratul de machiaj. După ce ai curăţat-o,şterge faţa cu un prosop curat,pentru a aplica tratamentul de exfoliere. 

Tot ce ai nevoie este:

-1 lingură de miere

-1 lingură de scorţişoară pudră

Scorţişoara funcţionează ca un dezinfectant şi are proprietăţi antibacteriene,iar mierea face pielea catifelată şi îi oferă un miros superb. Amestecă cele două ingrediente,şi ai grijă să fie cantităţi egale sau mai adaugă,dacă este necesar. Aplică mascape faţă şi las-o să acţioneze până la 15 minute,apoi clăteşte şi hidratează. Dacă ai tenul gras şi sunt multe puncte negre,încearcă cremele fără ulei,produsele cosmetice şi primer pentru a face o diferenţă majoră în zona T.

După acest tratament,pielea se va simţi minunat. Pe timpul nopţii,aceasta trebuie lăsată ca să respire. Dacă nu observi rezultate după prima aplicare,nu te panica. Repetă acest procedeu de două ori pe săptămână,dar nu mai mult. Alege să aplici acest tratament în zilele de sâmbătă şi duminică,când nu ieşi din casă.

Încercă de două ori pe săptămână pentru a vedea cum se simte pielea,în cazul în care simte că e prea mult,atunci poţi aplica o dată pe săptămână. În cele din urmă,aici sunt mereu victorii finale rapide a ţine aceste puncte negre departe!

Curăţă şi hidratează zilnic faţa,spală-te pe faţă de două ori pe zi,cu apă rece pentru a exfolia. Evită aplicarea pe faţă a cremelor uleioase sau a săpunurilor care conţin uleiuri esenţiale. Bea multă apă ca să se hidrateze pielea şi consumă mai multe fructe şi legume,pentru a beneficia de vitamine.  Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg