Scapă de vergeturi simplu şi eficient!

epilare metode naturale jpeg

Vergeturile apar la orice vârstă, când pielea îşi pierde elasticitatea. Iată ce poţi face pentru a scăpa de aspectul neplăcut al acestora.

Prevenirea este cheia

Vergeturile sunt în esenţă nişte cicatrici foarte greu de îndepărtat,aşa că prevenirea este cheia.

Pentru împiedicarea apariţiei vergeturilor,cât şi pentru stoparea evoluţiei celor deja instalate este nevoie să consumi vitamina E,la indicaţia medicului,iar o dată pe săptămână să apelezi la un peeling corporal.

Hidratarea pielii,după duş,este cea mai bună şi uşoară metodă de a menţine elasticitatea acesteia. Foloseşte aşadar creme pe care să le aplici printr-un masaj uşor,pentru a stimula circulaţia sângelui şi pentru a facilita pătrunderea în piele. Cele mai bune ingrediente antivergeturi sunt uleiul de floarea-soarelui,de măsline,din nuci de macadamia,de jojoba,de migdale,de susan şi untul de cacao.

Cremele,o soluţie

Din păcate,vergeturile nu pot fi tratate aşa încât să scapi de ele complet. Cu ajutorul cremelor antivergeturi,acestea se pot atenua şi cel mai important,poţi preveni apariţia de noi cicatrici. Cremele aplicate local,au ca rezultat,refacerea într-o oarecare măsură a ţesutului şi aspectului pielii. Acestea ar trebui să conţină:alantoină,acid glicolic,vitaminele A şi E,proteine naturale,colagen,elastină,aloe vera şi alfa hidroxi-acizi.

Femeile însărcinate ar trebui să folosească,pe abdomen,produse destinate vergeturilor,în fiecare zi în timpul sarcinii.

Puterea laserului

Laserul are efect în prima fază,când vergeturile abia au apărut. Prin acest procedeu,se distruge practic ţesutul cu rază laser,aceasta refăcându-se într-o formă mai apropiată de normal. Pentru a avea rezultate vizibile,sunt necesare şedinţe succesive,în medie cam 5-6,însă rezultatul începe să se vadă după prima şedinţă.

Tratament cu ultrasunete

Ultrasunetele reprezintă un tratament eficient în ceea ce priveşte eliminarea şi estomparea vergeturilor. Acest tip de terapie se poate efectua chiar şi pe sâni,folosind o cremă specială. Procedura este nedureroasă,durează 15 minute şi se recomandă minimum zece şedinţe. Primele rezultate se văd după 3-4 şedinţe. În cazul vergeturilor roşiatice,acestea se pot reduce până la 100%,iar cele albe,până la 40-50%.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg