Scena din filmul Spencer care nu s-ar fi întâmplat în realitate. Ce a mărturisit un apropiat al Prinţesei Diana

1 kristen stewart jpg jpeg

Filmul „Spencer‟, în care actriţa Kristen Stewart interpretează rolul Prinţesei Diana, reprezintă pelicula despre care criticii de film spun că va avea mari şanse la Oscar. În Londra, premiera a avut loc pe data de 5 noiembrie şi a fost vizionată de multe persoane, inclusiv de un apropiat al Prinţesei care a avut ceva de spus cu privire la scenariu.

Stewart o interpretează pe Diana, într-unul dintre ultimele ei Crăciunuri petrecute alături de familia regală britanică, la reşedinţa din Sandringham, a Reginei Elisabeta a II-a. Scenariul este scris de Steven Knight, şi descrie momentul în care Lady Di şi-a dat seama că trebuie să încheie mariajul cu Prinţul Charles.

În timp ce publicul o va înţelege mai bine pe Diana după ce va viziona filmul, o persoană care i-a fost alături Prinţesei în multe momente a specificat că în film există o scenă care, de fapt, nu ar fi avut loc niciodată în realitate.

Citeşte şi: Kristen Stewart, vizitată de fantoma Prinţesei Diana? Actriţa a trecut prin momente speciale şi înfricoşătoare

În peliculă, actriţa Sally Hawkins interpretează personajul Maggie, o apropiată a Dianei, căreia Prinţesa îi povestea multe lucruri intime. În film, Maggie este confidenta Dianei, însă în realitate se pare că lucrurile au stat diferit. Ken Wharfe, garda de corp a Prinţesei, s-a declarat dezamăgit de scena în care Diana se deschide în faţa lui Maggie, într-un vestiar: „Din experienţa mea, Diana niciodată nu i-a povestit lui Maggie lucruri intime, mai ales în vestiar‟, a spus bărbatul pentru People.

Cu toate acestea, Wharfle le-a mărturisit jurnaliştilor că Diana a căutat adesea să stea departe de familia regală şi îşi găsea liniştea alături de personal: „Ea s-a limitat să petreacă timp în bucătărie cu bucătarul sau cu oameni ca mine, în speranţa că timpul va trece şi ea se va putea întoarce în Londra. Îi plăcea să fie înconjurată de oameni în care putea avea încredere‟, a adăugat el.

Totodată, bodyguardul a avut cuvinte de laudă pentru Kristen Stewart: „Dintre toţi oamenii care au jucat-o pe Diana, în ultimii 10 ani, Kristen s-a apropiat cel mai mult de ea. A reuşit să îi imite perfect manierele‟, a remarcat Wharfle.

Citeşte şi: Prinţesa Diana şi-a pălmuit tatăl în adolescenţă. A fost îndreptăţită să facă asemenea gest şocant? 

Filmul descrie vacanţa de iarnă din anul 1991 ca un adevărat punct de cotitură pentru Prinţesă. Ea şi Prinţul Charles urmau să se despartă în 1992 şi să divorţeze patru ani mai târziu.

În România, premiera va avea loc pe data de 17 decembrie 2021.

Sursă foto: Pinterest Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg