Secrete de frumuseţe de la Lupina Nyong`o

1 68752 original jpg jpeg

Cunoscută din filmul "12 ani de sclavie", frumoasa Lupita Nyong’o a fost remarcată, pe lângă talentul actoricesc, şi pentru tenul perfect şi luminos. Dacă te intrebi cum poate avea o piele atât de strălucitoare, fără imperfecţiuni, iată mai jos câteva secrete din rutina ei de frumuseţe.

Lupita le-a răspuns într-un interviu recent,când a declarat că secretul ei de beauty e banalul ulei de avocado.

“L-am descoperit anul trecut. La început îl foloseam doar pentru corp,însă apoi mi-am dat seama că are efecte incredibile şi când îl folosesc pentru ten… e bun chiar şi pentru păr”,a spus ea.

Avocado e bogat în vitaminele B,C,D,E,K şi A şi are un nivel scăzut de protecţie UV,iar dacă e combinat cu un conţinut ridicat de vitamine,poate fi folositor şi în prevenirea efectelor nocive ale soarelui.

“Mai ales iarna,când pielea mea e uscată,uleiul de avocado o face mai netedă şi mai frumoasă. Poţi să-l cumperi de la orice magazin,alături de uleiul de măsline”,a concluzionat Lupita,citată de graziadaily.co.uk.

Într-un alt interviu acordat revistei Glamour,Lupita a spus că a fost dintotdeauna preocupată de felul în care arată. Ea a povestit că a mers la o şcoală unde machiajul era interzis. “Era o şcoală în care majoritari erau băieţii.

Mi s-a părut revoltător că fetele nu aveau voie să se machieze,aşa că am făcut o campanie. Femeile care nu se consideră îndeajuns de frumoase pot recurge la machiaj ca să aibă mai multă încredere în propria frumuseţe,aşa că de ce să le interzici acest lucru? E şi cazul meu,într-un fel. Am avut ceva de lucru cu mine însămi până să ajung să mă simt bine în pielea mea,dar diferenţa e că eu nu depind de machiaj ca să mă simt frumoasă. Machiajul ar trebui să fie un ornament,nu o mască”,a spus ea. Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg