Secrete pentru mâini tinere

1 69761 original jpg jpeg

Nu numai tenul are nevoie de o îngrijire atentă, şi mâinile au nevoie de atenţia ta. Cu timpul, pielea se încreţeşte, motiv pentru care este recomandat să iei toate măsurile necesare pentru a-ţi menţine mâinile tinere şi catifelate.

1. Poartă mănuşiDe fiecare dată când îţi expui mâinile unor substanţe chimicale dăunătoare pielii,nu uita să porţi mănuşi de cauciuc. Fie că speli vasele,faci curăţenie prin casă,te vopseşti,speli câinele sau întinzi rufele,mănuşile sunt o necesitate. Altfel,în timp pielea mâinilor tale va avea de suferit. De asemenea,pe timp de iarnă,nu ezita să porţi mănuşi groase pentru a evita deshidratarea pielii. Mai mult,este recomandat să porţi mănuşi şi când conduci,deoarece razele soarelui care pătrund prin geamurile maşinii pot contribui la apariţia petelor.2. Foloseşte loţiune de plajăDermatologii recomandă aplicarea unei creme cu factor de protecţie solară 15 sau chiar mai mare,fie că afară este soare,plouă sau ninge. Chiar dacă lumina solară nu este atât de intensă,aceasta are puterea de a pătrunde în straturile pielii,afectând pielea în mod vizibil.

Săpunurile antibacteriene sunt bune pentru menţinerea măinilor curate,însă evită-le pe cele abrazive,care conţin diverse chimicale. De asemenea,acordă atenţie şi şamponului pe care îl foloseşti. În general,ar trebui să le eviţi pe cele care conţin sulfaţi,deoarece nu fac bine nici părului,nici mâinilor.

Aplică pe mâini o loţiune hidratantă după duş şi de fiecare dată când speli vasele sau după o şedinţă de înot. De asemenea,o dată pe săptămână,înainte de culcare,dă-te pe mâini cu vaseline,iar apoi pune-ţi o pereche de mănuşi din bumbac. Dimineaţa pielea ta va fi catifelată şi strălucitoare.

Pielea aspră de pe mâini şi striaţiile de pe unghii indică faptul că ai carenţe nutriţionale. Aşadar,optează pentru o dietă variată care să conţină atât legume şi fructe,cât şi carne slabă de pasăre sau peşte.

Cu timpul,pe mâini apar pete maronii ce fac parte din procesul de îmbătrânire al pielii. Deşi sunt inestetice,cea mai bună soluţie nu este aceea de a le camufla cu ajutorul produselor cosmetice,din cauza faptului că acestea pot duce în timp la apariţia unor probleme de sănătate,incluzând îngroşarea pielii şi creşterea presiunii arteriale. Mai bine optează pentru remedii naturale,precum sucul de lămâie sau cel de roşii. Acestea chiar dau rezultate,aşadar nu ezita să le foloseşti.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg