Secretele fondului de ten

1 70100 original jpg jpeg

Dacă încă ai probleme în a găsi un fond de ten potrivit ţie, dacă aplicarea lui ţi se pare un coşmar, iar rezultatul nu te mulţumeşte, poate că ar trebui să afli câteva mici secrete din culise. Voila!

Totul ţine de acoperireAcoperirea este unul dintre cei mai importanţi factori,atunci când te decizi să-ţi cumperi şi să foloseşti un fond de ten. Indiferent de cât de problematică îţi este pielea,sau crezi că este,nimeni nu are nevoie de acoperire 100%. Fondul de ten nu este răspunsul la toate problemele pielii tale! Primează deci,îngrijirea şi mai apoi fondul de ten,reţine asta!

Cum alegi şiaplici fondul de ten:

Alegerea fondului de ten trebuie făcută de persoana ce urmează să-l folosească şi pe cât posibil,pe lumină naturală. Dacă ai cum,cere în magazine mostre de fond de ten,pe care să le încerci şi acasă,pentru a observa cum se comportă produsul în mai multe condiţii.

Pentru a aplica fondul de ten,poţi folosi o perie,un burete special sau chiar degetele. Este alegerea ta! Dar,dacă mă întrebi,nu ţi-as recomanda buretele,pentru că vei avea nevoie de mult produs,până să îţi machiezi întreaga faţă,mult din acesta fiind absorbit de porii aplicatorului.  

După ce aplici baza de machiaj,foloseşte instrumentul ales pentru a aplica un strat subţire de produs pe toată faţa,având grijă ca extremităţile să nu se diferenţieze cromatic de gât. Dacă este nevoie,dă-te cu un strat suplimentar de fond de ten,pe zonele mai problematice,ceva mai pigmentate sau iritate. Foloseşte corector pentru cearcăne sau coşuri.