Secretele unui ten sănătos

1 65332 original jpg jpeg

Pielea este cea mai afectată de factori externi în fiecare zi. Aceştia afectează întreaga piele, dar mai ales cea a feţei care este mai sensibilă, la fel ca şi mâinile.

Iată câteva sfaturi pentru o piele sănătoasă şi strălucitoare toată iarna:

1. Alege formula corectă

În primul rând,ia în considerare tipul de piele pe care îl ai,precum şi nivelul de acoperire. Pentru un rezultat natural,optează pentru hidratante sau lichide colorate. Dacă ai pielea sensibilă sau predispusă la acnee,încercă un machiaj mineral. În cazul în care pielea este uscată,foloseşte creme,batoane sau fond de ten care conţin în formulele lor substanţe hidratante şi care oferă mai multă acoperire.

2. Testează nuanţa

Selectează trei nuanţe care seamănă cel mai bine cu tenul pe care îl ai,apoi verifică pe pielea mâinii care ţi se potriveşte cel mai bine. Examinează-le la lumină naturală. De fiecare dată trebuie să încerci produsul,să fie culoarea care te avantajează pe tine.  

3. Aplică machiajul ca o profesionistă

Începe cu o faţă curată şi hidratată. Atunci când se lucrează cu creme şi lichide,freacă-le mai întâi în palme şi amestecă în piele cu un deget. Pentru pudra pulberi,foloseşte o perie cu păr natural. Aplică neted pe straturi şi apoi întinde pe toată faţa,crema sau fondul de ten.

  

4. Nu mai folosi pudra translucidă

Dacă foloseşti cremă sau fond de ten lichid,un praf de lumină stabileşte aspectul şi îl împiedică să strălucească. Foloseşte un puf mare de catifea sau o pensulă pufoasă pentru pudra pulbere,scutură-l puţin pentru a elimina excesul şi aplică rar de-a lungul zonei T,începând în zona frunţii apoi în jos pe nas şi bărbie. Pentru a elimina strălucirea în timpul zilei,tamponează uşor faţa cu hârtii de ulei-sugativ.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg