Secretul întunecat din viaţa lui Teri Hatcher. Trauma îndurată de actriţă la numai 5 ani

1 teri1 jpg jpeg

Actriţa a devenit faimoasă după ce-a obţinut rolul Lois Lane din Lois & Clark: The New Adventures of Superman, apoi şi-a asigurat locul printre A-listerii de la Hollywood cu interpretarea sa din serialul de mare succes Neveste Disperate, în care a interpretat-o pe Susan Mayer.

În ciuda succesului ei, vedeta n-a avut parte numai de momente plăcute în viaţa sa. De fapt, nu cu mult timp în urmă, Teri a recunoscut că s-a luptat întreaga ei viaţă cu un secret întunecat care i-a umbrit toate reuşitele preofesionale şi personale.

Hatcher i-a scris o scrisoare lui Donald Trump, pe vremea când acesta era încă preşedintele Statelor Unite, în care a detaliat abuzul sexual pe care l-a îndurat încă de pe vremea când avea numai 5 ani. Actriţa s-a decis să îi scrie fostului preşedinte american după ce Trump luase în râs o victimă a unei agresiuni sexuale în timpul procesului Kavanaugh.

Hatcher a ţinut să facă mai multe precizări în scrisoare cu pricina, dând detalii explicite despre ceea ce i se întâmplase ei în copilărie şi recunoscând că, după toată acea traumă, a fost nevoită să care povara agresiunii toată viaţa sa.

Agresorul ei a mai făcut o victimă, în afară de ea, iar acea fetiţă a ajuns să-şi ia singură viaţa nemaisuportând să trăiască cu asemenea traumă. După o astfel de confesiune, care ne-a luat pe toţi prin surprindere, actriţa a făcut o altă dezvăluire şocantă. A declarat că unchiul ei a fost cel care a agresat-o sexual la 5 ani.

Teri a reuşit, într-un final, să-l acuze pe unchiul ei pentru fapta sa şi să contribuie la trimiterea lui după gratii. S-a hotărât să fac acest lucru, să pornească o adevărată luptă împotriva agresorului, după ce a aflat de sinuciderea celeilalte victime ale lui.

Hatcher a mai precizat că a ţinut întregul abuz sexual secret. N-a vorbit despre el nici măcar părinţilor ei, în încercarea disperată de a face cumva să dispară întregul incindent absolut regretabil. Vedeta şi-a văzut pentru ultima oară unchiul la 8-9 ani.

Foto - Shutterstock



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg