Secretul întunecat din viaţa lui Teri Hatcher. Trauma îndurată de actriţă la numai 5 ani

1 teri1 jpg jpeg

Actriţa a devenit faimoasă după ce-a obţinut rolul Lois Lane din Lois & Clark: The New Adventures of Superman, apoi şi-a asigurat locul printre A-listerii de la Hollywood cu interpretarea sa din serialul de mare succes Neveste Disperate, în care a interpretat-o pe Susan Mayer.

În ciuda succesului ei, vedeta n-a avut parte numai de momente plăcute în viaţa sa. De fapt, nu cu mult timp în urmă, Teri a recunoscut că s-a luptat întreaga ei viaţă cu un secret întunecat care i-a umbrit toate reuşitele preofesionale şi personale.

Hatcher i-a scris o scrisoare lui Donald Trump, pe vremea când acesta era încă preşedintele Statelor Unite, în care a detaliat abuzul sexual pe care l-a îndurat încă de pe vremea când avea numai 5 ani. Actriţa s-a decis să îi scrie fostului preşedinte american după ce Trump luase în râs o victimă a unei agresiuni sexuale în timpul procesului Kavanaugh.

Hatcher a ţinut să facă mai multe precizări în scrisoare cu pricina, dând detalii explicite despre ceea ce i se întâmplase ei în copilărie şi recunoscând că, după toată acea traumă, a fost nevoită să care povara agresiunii toată viaţa sa.

Agresorul ei a mai făcut o victimă, în afară de ea, iar acea fetiţă a ajuns să-şi ia singură viaţa nemaisuportând să trăiască cu asemenea traumă. După o astfel de confesiune, care ne-a luat pe toţi prin surprindere, actriţa a făcut o altă dezvăluire şocantă. A declarat că unchiul ei a fost cel care a agresat-o sexual la 5 ani.

Teri a reuşit, într-un final, să-l acuze pe unchiul ei pentru fapta sa şi să contribuie la trimiterea lui după gratii. S-a hotărât să fac acest lucru, să pornească o adevărată luptă împotriva agresorului, după ce a aflat de sinuciderea celeilalte victime ale lui.

Hatcher a mai precizat că a ţinut întregul abuz sexual secret. N-a vorbit despre el nici măcar părinţilor ei, în încercarea disperată de a face cumva să dispară întregul incindent absolut regretabil. Vedeta şi-a văzut pentru ultima oară unchiul la 8-9 ani.

Foto - ShutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg