Secretul islandez pentru o piele perfectă

1 71062 original jpg jpeg

Femeile vor întotdeauna să descopere tot ceea ce este nou în materie de îngrijire. Dornice de frumuseţe veşnică, doamnele caută „leacuri” pentru un ten perfect, strălucitor şi fără imperfecţiuni şi chiar „împrumută” obiceiuri din alte ţări, în speranţa că tenul lor va fi mereu tânăr şi frumos.

În Islanda,folosirea plantelor şi a ierburilor în cuburi de gheaţă pentru tratamente de frumuseţe sau lecuirea unor afecţiuni este deja obişnuinţă. În ţara nordică există aproximativ 90 de plante tradiţionale folosite în acest sens,iar băştinaşele susţin că tenul lor arată proaspăt şi delicat în fiecare zi.

Printre cele mai inedite metode de a-ţi păstra tenul frumos se numără cuburile de gheaţă cu petale de trandafiri. Aces moft le aduce femeilor nordice frumuseţea mult dorită,iar acestea sunt mai mult decât bucuroase de a împărtăşi miraculoasa „reţetă” femeilor din întreaga lume. Mai mult,cuburile de gheaţă cu petale de trandafiri sunt benefice pentru închiderea porilor,reducerea inflamaţiei şi deschiderea culorii tenului.

Dacă îţi doreşti un ten perfect,iată cum poţi obţine efectul mult dorit! Realizarea acestor cuburi de gheaţă cu petale de randafiri este foarte simplă şi nu necesită deloc bătaie de cap. Iată de ce ai nevoie! Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg