Secretul unui ten frumos? Sucul de rodie!

1 69427 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele care să radieze de frumuseţe? Nu e imposibil! Consumă suc de rodie şi te vei bucura de acest efect! Conţine multe minerale şi vitamine care protejează ţesuturile şi le redau elasticitatea.

Rodia,un fruct plin de antioxidanţi,te menţine tânără şi plină de viaţă. Ea protejează organismul de radicalii liberi vinovaţi în procesul celular de îmbătrânire. Un pahar cu suc de rodie,băut dimineaţa,este absorbit în totalitate şi oferă corpului substanţele necesare în procesul de regenerare al corpului.

Şi măştile cu suc de rodie oferă rezultate uimitoare. Eşti cu un pas înainte problemelor inestetice cauzate de frig (pete roşii,piele uscată) dacă aplici,o dată la două zile,o mască nutritivă,cu factor de protecţie împotriva temperaturilor scăzute,dintr-o banană bine coaptă,o linguriţă cu miere şi două cu suc de rodie. Amesteci până se omogenizează şi aplici pe faţă. Laşi masca să acţioneze o jumătate de oră. Apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

Sucul de rodie mai are efect antiinflamator asupra pielii,e cicatrizant şi antiseptic. Iată de ce,tamponările,în fiecare seară,cu suc de rodie previn coşurile,tratează petele roşii şi previn infecţiile uşoare. Cosmeticienii mai folosesc sucul de rodie pentru a menţine culoarea părului după vopsire. Taninii din acest fruct fixează culoarea,dău strălucire părului,volum şi-l menţin frumos.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg