Secretul unui ten frumos? Sucul de rodie!

1 69427 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele care să radieze de frumuseţe? Nu e imposibil! Consumă suc de rodie şi te vei bucura de acest efect! Conţine multe minerale şi vitamine care protejează ţesuturile şi le redau elasticitatea.

Rodia,un fruct plin de antioxidanţi,te menţine tânără şi plină de viaţă. Ea protejează organismul de radicalii liberi vinovaţi în procesul celular de îmbătrânire. Un pahar cu suc de rodie,băut dimineaţa,este absorbit în totalitate şi oferă corpului substanţele necesare în procesul de regenerare al corpului.

Şi măştile cu suc de rodie oferă rezultate uimitoare. Eşti cu un pas înainte problemelor inestetice cauzate de frig (pete roşii,piele uscată) dacă aplici,o dată la două zile,o mască nutritivă,cu factor de protecţie împotriva temperaturilor scăzute,dintr-o banană bine coaptă,o linguriţă cu miere şi două cu suc de rodie. Amesteci până se omogenizează şi aplici pe faţă. Laşi masca să acţioneze o jumătate de oră. Apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

Sucul de rodie mai are efect antiinflamator asupra pielii,e cicatrizant şi antiseptic. Iată de ce,tamponările,în fiecare seară,cu suc de rodie previn coşurile,tratează petele roşii şi previn infecţiile uşoare. Cosmeticienii mai folosesc sucul de rodie pentru a menţine culoarea părului după vopsire. Taninii din acest fruct fixează culoarea,dău strălucire părului,volum şi-l menţin frumos.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg