„Sexul este esențial!” Christina Aguilera, expertă în wellness sexual

Christina Aguilera are un job nou! Vinde produse intime pentru femei. Scopul ei – să îmbunătățească „bunăstarea sexuală” a tuturor femeilor!

image

Cântăreața de 42 de ani n-a renunțat complet la muzică, ci doar și-a luat un part-time fiind co-fondatoarea un nou brand și consilierul de bază al Playgound, noua ei companie. Vedeta și-a propus să „distrug stigmatizarea și să îmbunătățesc wellness-ul sexual prin tot felul de produse intime revoluționare”, stă scris în comunicatul de presă amis de reprezentanții Christinei Aguilera în cursul zilei de ieri, 28 martie.

Vedeta de 42 de ani a scris, cu această ocazie, un mesaj pe Instagram pentru fanii ei, în care și-a făcut cunoscută intenția: „Sexul este parte esențială a wellness-ului nostru și Playground își propune să vă reamintească un lucru – FIECARE parte a trupului vostru, nu numai părul sau fața, merită să fie răsfățată!”.  

Aguilera va lucra cot la cot cu co-fondatoarea și directoarea Playground, Catherine Magee, dar și cu cea de-a treia co-fondatoare a brandului nou-nouț și Chief Product Officer, Sandy Vukovic. „Christina și-a folosit întotdeauna notorietatea și și-a făcut auzită vocea în privința sexualității feminine. Iar rolul ei la Playground va fi de-a deschide un dialog despre starea de bine sexuală a oamenilor, având în vedere punctul de vedere al femeilor. Va face acest lucru prin intermediul unor produse intime create special pentru femei”, a continuat comunicatul de presă.

Playground este un brand de wellness sexual, care a creat „lucruri esențiale pentru plăcerea ta”, realizat special pentru reprezentantele sexului frumos. „Am creat Playground pentru oricine își dorește mai mult extaz în dormitor și-o comunicare mai profundă și mai ușoară cu partenerul”, dezvăluie noua companie a vedetei.

image

Totuși ce vinde Christina Aguilera? „Lubrifianți pe bază de apă, care trezesc toate cele cinci simțuri și multiplele zone erogene ale corpului, intensificând astfel cheful, mintea și libidoul”, explică reprezentanții Playground.

„Compania noastră este înființată și alcătuită din femei și pentru femei și le invităm pe toate femeile să perceapă sexul ca pe o parte esențială a wellness-ului lor”, stă scris în ADN-ul noii companii. Lubrifianții respectivi conțin vitamina E, acid hialuronic și extract de bambus „pentru a reproduce lubrifierea naturală”.

Christina Aguilera Instagram jpg

Lubrifiantul preferat de Aguilera este Date Night. Vedeta se află într-o relație cu Matthew Rutler încă din 2010, cu care este, de afltfel, și logodită de ceva timp. Cei doi amorezi au împreună un copil, pe fetița Summer Rain, de 8 ani, dar nu dau încă semne că vor să ajungă împreună la altar.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg