„Sexul este esențial!” Christina Aguilera, expertă în wellness sexual

Christina Aguilera are un job nou! Vinde produse intime pentru femei. Scopul ei – să îmbunătățească „bunăstarea sexuală” a tuturor femeilor!

image

Cântăreața de 42 de ani n-a renunțat complet la muzică, ci doar și-a luat un part-time fiind co-fondatoarea un nou brand și consilierul de bază al Playgound, noua ei companie. Vedeta și-a propus să „distrug stigmatizarea și să îmbunătățesc wellness-ul sexual prin tot felul de produse intime revoluționare”, stă scris în comunicatul de presă amis de reprezentanții Christinei Aguilera în cursul zilei de ieri, 28 martie.

Vedeta de 42 de ani a scris, cu această ocazie, un mesaj pe Instagram pentru fanii ei, în care și-a făcut cunoscută intenția: „Sexul este parte esențială a wellness-ului nostru și Playground își propune să vă reamintească un lucru – FIECARE parte a trupului vostru, nu numai părul sau fața, merită să fie răsfățată!”.  

Aguilera va lucra cot la cot cu co-fondatoarea și directoarea Playground, Catherine Magee, dar și cu cea de-a treia co-fondatoare a brandului nou-nouț și Chief Product Officer, Sandy Vukovic. „Christina și-a folosit întotdeauna notorietatea și și-a făcut auzită vocea în privința sexualității feminine. Iar rolul ei la Playground va fi de-a deschide un dialog despre starea de bine sexuală a oamenilor, având în vedere punctul de vedere al femeilor. Va face acest lucru prin intermediul unor produse intime create special pentru femei”, a continuat comunicatul de presă.

Playground este un brand de wellness sexual, care a creat „lucruri esențiale pentru plăcerea ta”, realizat special pentru reprezentantele sexului frumos. „Am creat Playground pentru oricine își dorește mai mult extaz în dormitor și-o comunicare mai profundă și mai ușoară cu partenerul”, dezvăluie noua companie a vedetei.

image

Totuși ce vinde Christina Aguilera? „Lubrifianți pe bază de apă, care trezesc toate cele cinci simțuri și multiplele zone erogene ale corpului, intensificând astfel cheful, mintea și libidoul”, explică reprezentanții Playground.

„Compania noastră este înființată și alcătuită din femei și pentru femei și le invităm pe toate femeile să perceapă sexul ca pe o parte esențială a wellness-ului lor”, stă scris în ADN-ul noii companii. Lubrifianții respectivi conțin vitamina E, acid hialuronic și extract de bambus „pentru a reproduce lubrifierea naturală”.

Christina Aguilera  Instagram jpg

Lubrifiantul preferat de Aguilera este Date Night. Vedeta se află într-o relație cu Matthew Rutler încă din 2010, cu care este, de afltfel, și logodită de ceva timp. Cei doi amorezi au împreună un copil, pe fetița Summer Rain, de 8 ani, dar nu dau încă semne că vor să ajungă împreună la altar.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg