Sfaturi de machiaj pentru tenul măsliniu

1 72933 original jpg jpeg

Femeile cu pielea închisă la culoare au anumite avantaje, dar şi dezavantaje, atunci când vine vorba de machiaj. Nu ai la fel de multe opţiuni disponibile pentru a-ţi găsi nuanţa potrivită şi totul poate părea o luptă. Nu te îngrijora!

Există mai multe moduri prin care femeile cu tenul măsliniu se pot machia,însă încearcă pe cât posibil să foloseşti culori luminoase şi vibrante. Caută în permanenţă produse cosmetice special create pentru tine şi pentru pielea închisă la culoare.

Fondul de ten lichid

Nuanţa acestuia,da,îţi poate da bătăi de cap,pentru că poate fi dificilă de găsit. Încearcă eşantioane şi testează mereu produse noi. Uneori,cea mai bună variantă pentru tine va fi combinarea a două nuanţe. În funcţie de pigmentare şi de expunerea la soare este posibil să ai nevoie de diferite culori pentru diferitele zone ale feţei. Pentru început,tenul tău trebuie să fie curat,tonifiat şi hidratat înainte de aplicarea fondului de ten. Aplică produsul ales prin tamponare,începând de la frunte spre nas,obraji,bărbie şi pleoape. Fondul de ten trebuie distribuit uniform şi fixat cu ajutorul unei pudre mate.

Corectorul

Femeile cu pielea închisă,la fel ca majoritatea femeilor,au nevoie de un produs corector bun,care să le acopere micile defecte. De aceea,alege o nuanţă mai deschisă decât tonul pielii tale. Anticearcănul este deosebit de important,pentru zona din jurul ochilor,acoperind cearcănele. Foloseşte degetul inelar,un burete aplicator sau o pensulă specială atunci când îl aplici. De asemenea,poate fi folosit ca bază pentru machiajul ochilor.

Fardul de obrazAplică-l peste fondul de ten. Caută o variantă pulbere sau de ce nu,una lichidă,pentru a nu accentua ridurile fine. Tenurile mai închise la culoare arată cel mai bine machiate cu culori intense,cum ar fi roşu şi violet. Foloseşte o pensulă mijlocie atunci când aplici culoarea pe obraji şi încearcă şi un fard de obraz bronzant.

Fardul de pleoape

Femeile cu tenul închis pot folosi multe culori intense. Opţiuni bune sunt auriul,violetul şi bronzul. Optează pentru  o culoare mai deschisă şi strălucitoare deasupra pleoapei mobile,apoi aplică o nuanţă mai închisă,pentru a accentua porţiunile interne ale ochiului. Pentru ochi,utilizează un creion dermatograf sau un eyeliner.

Rujurile

Dacă ţi-ai accentuat un pic mai mult ochii,mergi pe ceva mai natural în zona buzelor şi invers. Adesea,un strugurel este tot ce ai nevoie pentru un machiaj complet. Dacă ai pielea măslinie,caută rujuri în culori mai vii,aşa că alege un roşu-cireş,ametist sau coral,pentru nişte buze atrăgătoare.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg