Sfaturi pentru aplicarea machiajului

1 67625 original jpg jpeg

Tehnicile de machiaj folosite de către profesionişti şi de femei zi de zi sunt unele dintre cele mai simple moduri de a îmbunătăţi caracteristicile faciale, care sunt deja fabuloase, şi care te fac să ieşi în evidenţă în mulţime.

Aceste trucuri creează iluminarea,care dau un aspect elegant şi perfect.  Experţii în materie de make-up spun că nu trebuie să ai nişte produse scumpe şi care să necesite mult timp. Orice produs pe care îl ai este bun,dar trebuie să ştii cum să-l aplici. Unul dintre cele mai importante lucruri este ordinea în care se aplică produsele.

Iată care este ordinea aplicării produselor:1. Foloseşte un corector

Unul dintre cel mai bun sfat este să aplicăm un corector nu doar în zona ochilor,ci acolo unde avem probleme şi pe care vrem să le acoperim. Cele mai bune locuri pentru a aplica corectorul,în afară de a ascunde cearcănele,  sunt între sprâncene,pe pleoape şi în jos în jurul nasului şi sub nas spre gură. Asigură-te că ai întins foarte bine în toată zona. Acest truc va evidenţia aceste zone ale feţei,înainte de a aplica fondul de ten şi de a crea un efect luminat. La anticearcăm cea mai potrivită este culoarea crem,pentru că este o culoare neutră şi cu efect de evidenţiere.

2. Evidenţiază anumite zone cu o cremă dermatograf

Evidenţierea face ca faţa ta să arate mai tânără,proaspătă şi odihnită. Aplică o cremă dermatograf la colţurile interioare ale ochiului,zona de deasupra gurii sau arcul cupidon,cum i se mai spune,podul nasului şi bărbie. Aplică în aceste zone,folosind degetele,înainte de a aplica fondul de ten,astfel vei crea un aspect strălucitor feţei. Acesta este perfect pentru un machiaj de seară.  

3.  Aplică o cremă înainte de fondul de ten

Un sfat important pentru conturarea feţei este de a alege o cremă bună şi de a o aplica înainte de fondul de ten. Trebuie să fie una non-grasă şi una care să acţioneze bine. O cremă cremoasă,care să se combine foarte bine cu fondul de ten,ca să stabilească o bază care să reziste întreaga zi. Aplic-o pe toată faţa,uniform,şi nu uita să aplici crema înainte de fondul de ten.  

4. Foloseşte o cremă sau o pudră de iluminare

După ce ai aplicat anticearcănul şi fondul de ten,aplică o pudră sau o cremă de iluminare. Tot ce trebuie să faci este să aplici pudra cu peria de la fardul de obraz,în zona pomeţilor,pentru a crea un efect de luminat. Poţi să-l aplici şi pe zoan pleoapelor,dacă vrei umbre şi să scoţi culoarea ochilor în evidenţă. După ce ai aplicat fondul de ten şi pudra de iluminare,continui cu următorul pas în finalizare machiajului.

  

5. Foloseşte un fard alb pe pleoape

Argumente pro au creat acest aspect al pleoapelor care pare destul de dramatic şi iluminat,în acelaşi timp. Pentru a crea acest aspect trebuie să foloseşti un fard alb strălucitor pe toată pleoapa,după ce ai aplicat anticearcănul şi pudra de iluminare. Poate părea ciudat la început,dar dacă foloseşti şi o nuanţă de gri mai închis la coada ochiului,şi mai aplici o culoare bej peste fardul de pleoape alb,şi apoi termini cu puţin roz chiar deasupra cutelor gri. Acest machiaj al ochilor te fac să fii mai feminină.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg