Sfaturi pentru creşterea rapidă a părului

1 69284 original jpg jpeg

Multe dintre femei îşi doresc ca, peste noapte, podoaba lor capilară să arate precum cea a star-urilor de cinema sau a prinţeselor din poveşti.

Totuşi,pentru că mediul poluat şi alţi factori externi îţi afectează părul,ai fost nevoită să îl tunzi,sau cel puţin,să îi tai vârfurile,în speranţa că va arăta mai bine şi se va regenera.

Iată mai jos câteva sfaturi pentru a accelera procesul de creştere a părului:1. Părul tău este afectat de produsele cosmetice care conţin compuşi chimici,lucru ce se remarcă şi în procesul lent de creştere. Încearcă să renunţi,pentru un timp,la vopseaua de păr şi la produse precum fixativul,gelul sau spuma pentru coafat. Acestea îţi îngreunează podoaba capilară!2. Vitaminele A,B,C şi E sunt esenţiale pentru un ritm de creştere constant al părului şi,de asemenea,al unghiilor. Apelează la un tratament indicat de către medicul tău de familie,care să conţină aceste vitamine. Totodată,nu uita să consumi fructe,legume sau nuci. Omega 3 este de asemenea,benefic podoabei tale capilare,aşa că nu ezita ca măcar de două ori pe săptămână să consumi peşte (somon,păstrăv,etc)

Citeşte AICI ce trebuie să faci pentru o podoabă capilară bogată!