Sfaturi pentru îngrijirea corectă a tenului uscat

1 69621 original jpg jpeg

Ai tenul uscat? Sezonul rece afectează în special acest tip de piele, prin urmare ar trebui să acorzi atenţie maximă îngrijirii tenului în această perioadă, dacă vrei să ai un aspect impecabil.

În primul rând,este necesar să te speli pe faţă de două ori pe zi,dimineaţa şi seara,înainte de culcare. În acest mod,vei curăţa toate impurităţile acumulate peste zi şi porii se vor deschide.

Nu folosi apă fierbinte,fiindcă aceasta ar putea distruge bariera naturală de sebum de care ai nevoie pentru un ten hidratat şi neted. De asemenea,este de preferat să optezi pentru apa minerală,în locul celei de la robinet,întrucât aceasta din urmă poate usca tenul şi mai rău.

Nu ar trebui să foloseşti săpun,ci un gel de curăţare conceput special pentru tenul uscat. Când îţi cureţi faţa,încearcă să nu foloseşti produse care ar ptuea irita pielea uscată şi înroşită. Mai bine întinde gelul cu degetele,masând tenul cu mişcări circulare blânde.

Hidratarea este şi ea la fel de importantă,aşadar optează pentru o cremă special concepută pentru tenul uscat. Aplic-o pe piele de două ori pe zi,dimineaţa şi seara înainte de culcare,pentru a menţine tenul hidratat în permanenţă.

Se recomandă,de asemenea,să se folosească o dată pe săptămână măşti faciale special concepute pentru acest tip de ten. Astfel,se elimină celulele moarte,iar tenul va fi mai neted şi mai catifelat.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg