Sfaturi pentru îngrijirea părului iarna

1 66577 original jpg jpeg

Frigul s-a lăsat, iar părul nostru are de suferit. Indiferent de anotimp, părul necesită îngrijire. În timpul iernii, cel mai probabil părul o să se subţieze şi o să se rupă. Pentru a avea un păr sănătos, ţine cont de următoarele sfaturi de la un stilist.

Iată ce se întâmpla iarna cu părul nostru:

1. Ruperea firului de păr

Multe dintre noi poartă iarna pălării sau eşarfe pentru a ne proteja de frig. Dar ceea ce nu ştim este că acestea fac mai mult rău decât bine,în funcţie de modul în care le purtăm. Pălăriile şi eşarfele de lână ţin de cald,dar deteriorează părul. Aşadar,trage deoparte părul de zona eşarfei. 

2. Condiţionarea profundă

Din moment ce afară este frig,avem tendinţa de a ţine părul în zonele în care căldura este persistentă. Acest lucru tinde să usuce părul. Cu o condiţionare suplimentară profundă,îl putem ţine în umiditate. Miere este considerată un balsam natural,la fel şi uleiurile esenţiale,care sunt benefice pentru păr.

3. Nu ieşi afară cu părul ud

În timpul iernii,ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a pleca afară cu părul ud. Este foarte periculos să ieşim cu părul ud afară,pe timpul iernii. Ei bine,ceea ce se întâmplă cu adevărat este faptul că poate îngheţa şi acest lucru poate rupe firul de păr.

4. Prinde părul

Ar trebui să ne regândim la modul în care prindem părul iarna. Purtarea părului liber când este zăpadă,lapoviţă şi căldură,nu este o idee bună. Încearcă să prinzi părul într-un coc,împletit sau ca atunci când de duci să practici sport. 

5. Taie vârfurile

Vârfurile trebuie tunse la fiecare două luni sau maxim trei luni. Capetele uscate sau despicate împiedică substanţele nutritive să îşi facă treaba. Aşa că taie-le. Dacă ai părul creţ,vârfurile trebuie tunse iarna,la 10-12 săptămâni,şi nu cum este recomandat la 6-8 luni. 

6. Foloseşte uleiuri naturale

Evită folosirea şampoanelor care conţin o mulţime de proteine. Uită-te după produsele cu uleiuri naturalesau încearcă uleiurile care oferă umiditate părului. Protejează părul cu ulei de jojoba,rozmarin,nucă de cocos şi lavandă. Aceste uleiuri sunt vitale pentru menţinerea scalpul şi părului sănătos în timpul lunilor de iarnă.

7. Folosirea prosopului în mod corect  

Probabil că nu te-ai gândit la asta. Eu sigur nu. Foloseşte prosoape cu micro-fibre. Acest lucru ajută la reducerea volumului şi reduce timpul de uscare a acestuia. 

8. Pieptănatul

Cel mai potrivit este pieptănul cu dinţi largi. Întotdeauna începe din partea de jos,cu vârfurile. Părul trebuie pieptănat şi după ce este spălat. Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg