Sfaturi pentru un decolteu frumos!

1 70634 original jpg jpeg

Nu ştii prea multe despre îngrijirea decolteului? Crezi că a venit vremea să te ocupi şi de el, până nu este prea târziu? Foarte bine! Iată câteva sfaturi profesionale de îngrijire a pielii, pentru a proteja zona de efectele trecerii timpului.

Pune accentul,în primul rând,pe curăţarea zonei şi îndepărtarea celulelor moarte. În felul ăsta vei avea un decolteu imaculat. Poţi face asta cu un exfoliant bun. Fie că alegi produse cosmetice sau că îţi prepari singură scruburile,ai grijă ca acestea să fie speciale pentru tenul sensibil. Treptat,vei observa rezultatele,iar pielea va deveni mai fermă.

Produsele de curăţare a tenului nu sunt destinate strict acestei zone! Gâtul şi decolteul au de asemenea nevoie de un produs detoxifiant. Este recomandat să faci asta în fiecare noapte,înainte de culcare,astfel încât crema hidratantă să-şi facă treaba bine.

Nu uita nici de protecţia solară,aceasta fiind esenţială,pentru că pielea din zona decolteului are un nivel mai scăzut de glande sebacee,şi deci razele UV pot deteriora şi mai uşor ţesutul. Cremele de zi,ce conţin un nivel ridicat de SPF nu trebuie să-ţi lipsească din rutina zilnică şi nici din geantă.

Ingredientele anti-îmbătrânire pot avea acelaşi efect asupra decolteului,cum îl au şi pentru faţă. Aplică zi de zi o cremă hidratantă,cu ingrediente anti-îmbătrânire,pentru a încetini efectele timpului şi pentru a creşte elasticitatea pielii. În acest fel poţi reduce apariţia timpurie a ridurilor.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg