Sfaturi şi reţete pentru un păr ondulat

1 64689 original jpg jpeg

Femeile care au părul drept vor să-l aibă creţ, iar cele care îl au creţ îl vor drept. Dacă vrei să-ţi ondulezi părul sau să fie mai creţ şi strălucitor, atunci ar trebui să afli cum poţi prepara chiar de acasă unele măşti pentru a avea nişte bucle ca-n reclame.

Sfaturi şi reţete pentru crearea buclelor

Noţiunile de bază pentru bucle perfecte fără folosirea unui ondulator sau a unui uscător de păr ar putea părea ca un mit,dar nu este imposibil. Daca ai părul natural drept sau buclele nu sunt bine definite,acordă atenţie următoarelor sugestii şi reţete de măşti de păr făcute acasă.O modalitate foarte bună de a obţine bucle uimitoare este de a face răsuciri de păr,pe care le poţi ajust cum vrei. Când părul este umed,lasă-l să se usuce,şi apoi roteşte-l cu degetele,prinde-le cu agrafe de păr şi apoi lasă-l aşa două ore. După ce îi dai drumul,vei avea nişte bucle cu mult volum.Dacă părul tău este deja uşor ondulat,foloseşte un pieptene cu dinţi mai mari pentru a-l descâlci când este încă umed şi pentru a evita ruperea firelor. Separă părul în secţiuni şi rulează-l în jurul degetului,ţinându-l un minut. La fel procedezi cu tot părul şi când ai terminat,îl laşi să se usuce şi apoi îi dai drumul. Vei obţine bucle bine definite.Persoanele care au părul drept şi vor să-şi încreţească părul,un mod simplu de a reuşi este să-şi împletească părul în timp ce este umed. Poţi dormi cu părul împletit,iar dimineaţa vei avea părul «în valuri». Dacă părul tău este mai lung,îl poţi împărţi în secţiuni şi  le împleteşti şuviţă cu şuviţă.

Mască pe bază de miere şi ulei de măsline

Ai nevoie de:

-două linguri de ulei de măsline

-o jumătate de cană de miere

Această mască te va ajuta să îţi aranjezi mai uşor părul creţ. Astfel,te vei bucura de nişte bucle definite şi frumoase. Se încălzeşte uleiul de măsline şi se amestecă cu mierea. Cu acest amestec masează mai întâi scalpul,apoi coboară spre vârfurile părului. Acoperă capul cu o folie de plastic şi las-o jumătate de oră,apoi spală părul cu şamponul pe care îl foloseşti de obicei. Mierea poate lumina culoarea părului şi-i dă strălucire.

Mască de păr pe bază de avocado

Ai nevoie de:

-pulpa de la un avocado

-o lingură de ulei de măsline

-o linguriţă de praf de copt

Mod de preparare:

Amestecă pulpa de avocado cu o lingură de ulei de măsline. Adaugă linguriţa de praf de copt peste amestec şi aplică-l pe păr. Lasă-l 15 minute şi apoi clăteşte. Şamponul şi balsamul pe care obişnuieşti să-l foloseşti trebuie să se potrivească tipului de păr pe care îl ai.

Alte ingrediente care te pot ajuta:

Uleiurile naturale sau esenţiale te pot ajuta să obţii bucle perfecte. Tot ce trebuie să faci este să încălzeşti o ceaşcă de ulei de măsline sau de cocos şi să-l aplici uniform pe păr. Acoperă capul cu un prosop fierbinte o jumătate de oră,astfel încât uleiul să poată fi absorbit de firele de păr. La final,spală-te cu apă călduţă şi,dacă este nevoie,poţi folosi un balsam. Procedeul se repetă de trei ori pe săptămână.Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg