Sfaturi şi trucuri pentru gene mai lungi

1 66036 original jpg jpeg

Ochii sunt foarte importanţi pentru noi. Aceştia sunt consideraţi oglinda sufletului şi trebuie să avem grijă de ei. Femeile îşi doresc să aibă genele lungi ca să aibă parte de un machiaj perfect.

Iată câteva sfaturi ca să ai genele mai lungi:1. Îndoaie pensula rimelului

Pe măsură ce tragi de pensulă din tub,îndoaie uşor vârful perpendicular. Această nouă formă va face peria uşor de controlat şi de a ajunge şi în zonele mai greu accesibile,cum sunt firele mici din colţul interior al ochiului,atunci când se aplică mai multe straturi de rimel pe ambele linii ale genelor,cele superioare şi inferioare.

2. Şterge excesul de rimel

Dacă ai un tub nou de mascara,atunci peria acestuia poate fi diferită de cea de dinainte. La primele utilizări,poţi lua rimel pe perie în exces. Aşadar,înainte de prima utilizare alunecă pensula peste un şerveţel sau pânză albă pentru a elimina excesul.

3. Curbarea genelor

Dacă stratul de rimel de pe gene este uniform,se vor lăsa în jos,cauzând genele să se îndrepte după câteva minute. Cel mai bun mod de a curba genele este de a aplica un strat mai gros de rimel la rădăcina genelor şi unul mai subţire spre capete. Poţi realiza acest lucru prin rotirea pensulei înainte şi înapoi la baza,iar apoi uşor aplicarea până la capăt.

4. Rimel rezistent la apă

Formula impermeabilă este foarte bună pentru genele curbate şi păstrarea rimelului pe tot parcursul zilei,dar pentru că este atât de dificil de îndepărtat,încercă să aplici rimelul normal prima dată şi terminând cu un strat rezistent la apă.

 5. Aplică şi în partea de sus a genei,dar şi jos  

Dacă ai gene subţiri sau deschise la culoare,aplică un strat de rimel pe ambele părţi prin alternarea între uitatul în sus şi în jos. În acest fel,firele de păr vor fi pe deplin acoperite şi par mult mai groase.

6. Aplică orizontal şi vertical

Modul în care ţii peria atunci când aplici mascara poate face o diferenţă imensă. Ţinând pensula orizontal şi aplicând înainte şi înapoi vă va oferi gene voluminoase,în timp ce dacă ţii vertical şi să fie aplicat cu vârful pensulei de-a lungul genelor vă va lăsa genele cu un aspect mai lung,mai natural.

  7.  Foloseşte o lingură specială pentru ochi    

Aplică o lingură deasupra ochiului cu partea curbată spre exterior,şi apoi aplică mascara în mod normal pe genele inferioare. În acest fel,rimelul în exces va rămâne pe partea din spate a lingurei,decât pe faţa ta. Acest truc funcţionează şi atunci când se aplică rimel şi pe genele superioare.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg