Shakira ar vrea să cânte în limba arabă

1 52298 original jpg jpeg

Frumoasa cântăreaţă columbiană Shakira vrea să se apuce de cântat în limba arabă. Oare ce a determinat-o pe cântăreaţă să ia o asemenea decizie? În primul rând, faptul că nu cunoaşte limba arabă!

Astfel,să interpreteze melodii în această limbă,ar fi o provocare destul de mare pentru celebra cântăreaţă.„Un album în limba arabă ar fi o adevărată provocare pentru mine. Pentru că ar trebui să învăţ limba arabă. Sunt total deschisă unei astfel de experienţe şi mi-ar plăcea ca,la un moment dat,să se întâmple şi acest lucru în viaţa mea". a afirmat Shakira.

Declaraţiile cântăreţei au fost făcute sâmbătă, la o conferinţă de presă din Maroc.  Shakira se află în această ţară la un festival de muzică, după cum a informat site-ul acceshollywood.com, citat de Mediafax.

Shakira, care este de origine siriană, a declarat că a crescut ascultându-le pe divele arabe din secolul al XX-lea egipteanca Umm Kalthum şi libaneza Fairuz.

Şi în melodiile actuale ale Shakirei se regăsesc acorduri arăbeşti. Totodată, şi în mişcările scenice cântăreaţa se inspiră din dansurile orientale, recunoscute pentru frumseţe.

Shakira este una dintre cele mai valoroase cântăreţe, care a vândut cele şapte albume lansate până acum în peste 60 de milioane de exemplare. Columbianca a primit, în întreaga carieră, peste 142 de trofee şi distincţii. Printre piesele celebre ale Shakirei se numără „Whenever, Wherever",„ Loca", „La tortura",„Ojos asi" sau „ Underneath your clothes".



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg