Shakira: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat‟. Și-a refăcut viața?

Shakira (47 de ani) a vorbit într-un interviu despre viața ei personală și a spus care este statusul ei amoros actual, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Are sau nu o nouă relație? 

image

În urmă cu doi ani, s-a aflat că artista de origine columbiană și fotbalistul Gerard Pique, cu care are doi copii, divorțează, după 11 ani de relație. Se pare că Shakira a luat această decizie, după ce a aflat că a fost înșelată cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât ea, pe nume Clara Chía.

Citește și acest articol: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Pique. Bocanul cu dulceață l-a dat de gol! 

De atunci, fanii Shakirei și-au dorit să o vadă la brațul unui nou partener de viață și au existat mai multe suspiciuni conform cărora și-ar fi refăcut viața. La un moment dat, s-a zvonit că artista ar fi într-o relație cu actorul Tom Cruise, la fel cum s-a spus că ar fi început o relație cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, însă niciunul nu a confirmat informațiile apărute. Așadar, pentru a pune capăt speculațiilor, Shakira a abordat acest subiect într-un interviu pentru revista „Rolling Stone‟ și a spus dacă se află sau nu într-o relație în acest moment. 

Vezi și acest articol: Totul despre triunghiul amoros Tom Cruise - Shakira - Lewis Hamilton

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a sugerat că pentru a fi într-o nouă relație este necesar ca nu doar ea să fie pregătită pentru asta, ci și copiii ei, Milan, în vârstă de 11 ani, și Sasha, de 9 ani, adăugând că „bunăstarea lor emoțională și psihologică‟ este „prioritatea ei‟. Așadar, care este statusul său amoros actual? 

Și-a refăcut Shakira viața?

Poate că mulți își doresc să o vadă pe Shakira cu un nou bărbat, însă artista respinge această idee. Interpreta piesei „Hips Don't Lie‟ a spus că nu are timp pentru o nouă relație:

„Nu mă gândesc la asta. Ce spațiu am pentru un bărbat în acest moment? Îmi plac bărbații. Asta este problema. Nu ar trebui să-mi placă după ce mi s-a întâmplat, dar imaginează-ți cât de mult îmi plac bărbații dacă încă îmi plac‟, a glumit cântăreața, care a mai spus că este deschisă la relații ocazionale: „Hei, nu mă opun să-mi fac noi prieteni‟, a punctat ea. 

Potrivit publicației „Mirror‟, fostul soț al cântăreței locuiește, în prezent, alături de femeia cu care i-a fost infidel, în timp ce Shakira a decis să se mute din Barcelona în Miami, în urma despărțirii.

Sursă foto: Pinterest Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg