Sharon Osbourne declară război kilogramelor în plus. Cum şi-a propus vedeta să slăbească

1 sharon osbourne jpg jpeg

Sharon Osbourne (69 de ani) este dispusă să îşi schimbe stilul de viaţă pentru a scăpa de cele 10 kilograme, pe care le-a dobândit în timpul pandemiei.

De la începutul crizei sanitare, multe persoane s-au confruntat cu modificări ale siluetei, din cauza sedentarismului cauzat de izolare. Este cazul şi lui Sharon Osbourne, care a mărturisit că a luat 10 kilograme în plus, „o greutate mult prea mare”, pentru ea, aşa cu vedeta declară. „Lupta mea cu greutatea este reală. Sunt mai grasă cum nu am fost niciodată”, a spus ea, adăugând că greutatea ei ideală, conform medicului, este cu 12 kilograme mai mică decât cea pe care o are în momentul actual.

Sharon Osbourne: „Am crezut că mi-a schimbat cineva blugii‟ 

„Cred că toată lumea a fost în această situaţie. Mi-a luat mult să pun blugii pe mine. Am crezut că mi-a schimbat cineva blugii. În timpul pandemiei, pot exista multe motive din cauza cărora poţi creşte în greutate, cum ar fi scăderea nivelului de activitate, pofta de mai multe alimente nesănătoase, creşterea consumului de alcool şi consumul de gustări, pentru că, lucrezi mai mult de acasă. Vremurile au fost destul de stresante”, a spus vedeta, pentru The Talk.

Pentru că este dispusă să scape de kilogramele depuse şi să fie din nou în formă, Sharon a început deja să facă schimbări în regimul alimentar, în rutina de mişcare, şi să îi urmeze sfaturile nutriţionistului Keri Gans, un dietetician recunoscut în New York.

Sharon a introdus în dieta sa mai multe alimente sănătoase, cum ar fi fructele şi legumele, cereale integrale şi proteine slabe, precum: peşte, ouă, carne de pui sau proteine vegetale, precum: fasole, soia sau quinoa. De asemenea, în rutina ei de mişcare a introdus mersul pe jos şi mersul pe bicicletă: „Am început chiar de ieri să merg mai mult pe jos. Acesta este programul meu, obiectivul meu de care mă ocup în acest moment”, a subliniat vedeta.

Sursă foto: Shutterstock Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg