Și-a întâlnit soția în biserică și se roagă în fiecare zi. Despre ce actor e vorba?

A avut o tinerețe tumultuoasă, care l-a băgat chiar și după gratii, însă, de ceva vreme, l-a găsit pe Dumnezeu și este un familist convins. Ce actor de la Hollywood a devenit religios?

image

Căsătorit cu un fost model de top, vedeta de la Hollywood are patru copii și o carieră fulminantă în momentul de față. Dar viața actorului n-a fost tot timpul atât de liniștită și împlinită ca acum. Despre cine este vorba?

Despre Mark Wahlberg, care este însurat cu Rhea Durham și are patru copii cu ea, pe Brendan, Grace, Ella și Michael. Durham a fost „îngeraș” Victoria’s Secret în 2000 și 2001, an în care l-a și întânit pe viitorul tată al copiilor ei.

„Am întrebat-o dacă vrea să iasă în oraș cu mine și a acceptat”, a dezvăluit actorul care s-a întâmplat să se afle în New York tocmai când Rhea pășea pe podium la Fashion Week New York. „Am întrebat-o dacă vrea să meargă cu mine la biserică a doua zi și a acceptat și asta. Așa că asta a fost prima noastră întâlnire amoroasă – la catedrala St. Patrick din New York. Am știut din prima că ea era aleasa mea, dar a trebuit să mă asigur că și eu eram omul care-mi doream să fiu…”, a dezvăluit vedeta în People.

Mark își dorea să scape de trecutul complicat atunci când a întâlnit-o pe Rhea, la 29 de ani, să-și transforme viața radical. La 16 ani ajunsese după gratii, iar fata pe care o iubea atunci n-a vrut să-l aștepte să-și ispășească sentința, așa că nu avea mare încredere în reprezentantele sexului frumos atunci când s-a îndrăgostit de faimosul topmodel.

image

„Încerc să fiu un tată cât mai bun”, spune acum plin de încredere actorul. „Ceea ce fac zilnic e să mă rog să fiu un bun slujitor al Domnului, un bun tată și soț bun”, continuă Mark Wahlberg pe același ton optimist.  

Se pare că a reușit ceea ce și-a propus superstarul hollywoodian, pentru că actorul și modelul și-au unit destinele în 2009, după opt ani de relație și patru copii împreună. „Eram ca un cuplu căsătorit oricum chiar și înainte de-a ajunge la altar, dar am vrut să ne oficializăm totuși relația. Nu s-a schimbat nimic după ce am devenit soț și soție”, dezvăluie vedeta.

Foto - ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg