Și-a întâlnit soția în biserică și se roagă în fiecare zi. Despre ce actor e vorba?

A avut o tinerețe tumultuoasă, care l-a băgat chiar și după gratii, însă, de ceva vreme, l-a găsit pe Dumnezeu și este un familist convins. Ce actor de la Hollywood a devenit religios?

image

Căsătorit cu un fost model de top, vedeta de la Hollywood are patru copii și o carieră fulminantă în momentul de față. Dar viața actorului n-a fost tot timpul atât de liniștită și împlinită ca acum. Despre cine este vorba?

Despre Mark Wahlberg, care este însurat cu Rhea Durham și are patru copii cu ea, pe Brendan, Grace, Ella și Michael. Durham a fost „îngeraș” Victoria’s Secret în 2000 și 2001, an în care l-a și întânit pe viitorul tată al copiilor ei.

„Am întrebat-o dacă vrea să iasă în oraș cu mine și a acceptat”, a dezvăluit actorul care s-a întâmplat să se afle în New York tocmai când Rhea pășea pe podium la Fashion Week New York. „Am întrebat-o dacă vrea să meargă cu mine la biserică a doua zi și a acceptat și asta. Așa că asta a fost prima noastră întâlnire amoroasă – la catedrala St. Patrick din New York. Am știut din prima că ea era aleasa mea, dar a trebuit să mă asigur că și eu eram omul care-mi doream să fiu…”, a dezvăluit vedeta în People.

Mark își dorea să scape de trecutul complicat atunci când a întâlnit-o pe Rhea, la 29 de ani, să-și transforme viața radical. La 16 ani ajunsese după gratii, iar fata pe care o iubea atunci n-a vrut să-l aștepte să-și ispășească sentința, așa că nu avea mare încredere în reprezentantele sexului frumos atunci când s-a îndrăgostit de faimosul topmodel.

image

„Încerc să fiu un tată cât mai bun”, spune acum plin de încredere actorul. „Ceea ce fac zilnic e să mă rog să fiu un bun slujitor al Domnului, un bun tată și soț bun”, continuă Mark Wahlberg pe același ton optimist.  

Se pare că a reușit ceea ce și-a propus superstarul hollywoodian, pentru că actorul și modelul și-au unit destinele în 2009, după opt ani de relație și patru copii împreună. „Eram ca un cuplu căsătorit oricum chiar și înainte de-a ajunge la altar, dar am vrut să ne oficializăm totuși relația. Nu s-a schimbat nimic după ce am devenit soț și soție”, dezvăluie vedeta.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg