Şi buzele au nevoie de hidratare!

1 63165 original jpg jpeg

La fel ca orice alta parte a corpului, buzele au nevoie de atenţie şi îngrijire în mod regulat. Fă-ţi timp pentru a le proteja şi hidrata, atât iarna, cât şi vara. Uite câteva sfaturi!

Bea multă apă,cel puţin opt pahare pe zi. Şi buzele tale sunt o suprafaţă a pielii,deci şi ele se vor bucura de beneficiile apei. Spre deosebire de restul corpului,buzele nu sunt protejate de fire mici de păr,deci ai grijă să le oferi şi mai multă îngrijire.

Mai ţii minte ce-ţi spuneau ai tăi când erai mică? „Nu-ţi mai linge buzele!” Cu fiecare atingere a limbii,îndepărtezi umezeala care-ţi hrăneşte buzele. Acest mic strat de umiditate este important pentru buze şi,fără el,le expui la tot felul de lucruri,fără a fi protejate. Umezindu-ţi buzele,favorizezi uscarea şi crăparea lor.

Evită să te dai cu balsam sau ruj,dacă acestea nu sunt special făcute pentru a hrăni buzele. Rujul de buze usucă buzele şi suge toată umezeala din ele,chiar dacă nu te aşteptai la asta. Problema este că mai toate produsele cosmetice sunt făcute din ceară,iar aceasta nu contribuie cu nimic la nivelul de hrănire al buzelor. Le protejează,însă nu le hrăneşte.

Dacă vrei să-ţi tratezi buzele zi cu zi,dă-te cu un produs pe bază de petrol. Aplică un strat subţire şi nu-l linge. Acest tip de acoperire nu usucă,iar balsamurile pe bază de petrol permit buzelor tale să respire. Acest lucru este foarte important în procesul de vindecare,deoarece oferă atât protecţie,cât şi umiditate.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg