Şi starurile au defecte

1 47836 original jpg jpeg

Când spui celebritate, automat spui perfecţiune. Dar nu este mereu aşa. Şi vedetele au defecte. Faptul că şi le asumă şi că le transformă în „mărci personale” este însă remarcabil.

Jane Seymour,ochii de culori diferite

Actriţa care a jucat-o pe Dr. Quinn are un defect genetic:ochii ei sunt de culori diferite. Mai exact,ea are un ochi căprui şi unul verde. Alţi actori care au aceeaşi problemă sunt Mila Kunis,Christopher Walken şi Wentworth Miller.

Elizabeth Taylor este recunoscută pentru ochii săi violeţi. De fapt,ea are un ochi albastru şi unul violet. Pe cel albastru îl „transformă” în violet cu ajutorul lentilelor de contact.

Madonna,mândră de strungăreaţa sa

Superstarul nu consideră că ar trebui să fie ruşinată de distanţa prea mare dintre dinţii din faţă. Ea a refuzat să „repare” acest defect,deşi ar fi fost extrem de simplu.

În 1990,editorii unei reviste din Statele Unite au încercat să-i retuşeze una dintre fotografii,acoperind distanţa dintre dinţi. Regina Pop s-a supărat rău de tot şi a refuzat premiul „Femeia Anului” decernat de respectiva publicaţie.

Julia Roberts are gura mare

„Frumuşica” nu se încadrează nici pe departe în tiparul de frumuseţe clasică. Însă vedeta a transformat neajunsul unei guri prea mari în marcă personală,iar zâmbetul ei larg a fost votat cel mai frumos din lume.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg