Şi tu poţi avea părul ca Rapunzel! Află cum!

1 71691 original jpg jpeg

Uleiul de argan este folosit de secole pentru a da strălucire şi frumuseţe părului, deoarece are beneficii organice puternice. Folosit de femeile din întreaga lume, este considerat singurul ulei care stimulează creşterea părului, şi este cel care-l lasă mătăsos.

Bogat în antioxidanţi,elemente nutritive şi minerale esenţiale,uleiul de argan pur este remediul ideal pentru rezolvarea problemelor părului,cum sunt mătreaţa şi uscarea.Dacă vrei să ai şi tu părulprecum Rapunzel,lung şi puternic,începe să aplici pe păr ulei de argan. Prin folosirea uleiului în cel mai corect mod te bucuri la maximum de beneficiile pe care le posedă. Efectul hrănitor pe care-l are uleiul asupra scalpului îi oferă hidratare firului de păr,şi previne uscarea lui sau ruperea.

Iată câteva modalităţi incredibile de aplicare a uleiului de argan: Ulei de argan cald

Aplicarea de ulei cald pe scalp poate umple şi hrăni firul de păr de la rădăcină. De asemenea,reduce încreţirea părului şi regenerează pielea scalpului. Pune într-un bol 2 linguri de ulei de argan,pe care-l pui la încălzit în cuptorul cu microunde 20-30 de secunde. Asigură-te că nu este prea fierbinte,deoarece poate cauza răni. Masează cu uleiul cald scalpul,şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Repetă acest tratamentde 2 ori pe săptămână. Părul va creşte mai repede,mai puternic şi mătăsos.

Ulei de argan cu suc de lămâie şi albuş

Combinaţia dintre uleiul de argan,sucul de lămâieşi albuş,este perfectă pentru prevenirea ruperii firului de păr. În schimb,îl întăreşte. Pune într-un bol 2 linguri de ulei de argan,pe care-l amesteci cu 3 linguri de suc de lămâie şi 1 albuş. Le baţi cu o furculiţă. Amestecul obţinut îl aplici pe păr. Masezi scalpul şi-l laşi să acţioneze câteva ore înainte de a clăti. Apoi,speli părul cu şampon,aplici balsam şi clăteşti cu apă din abundenţă.

Ulei de argan şi gel de aloe vera

Substanţele nutritive prezente în ambele ingrediente sunt perfecte pentru stimularea creşterii părului,dar şi pentru întărirea lui. Extrage gelul din aloe vera. Pune într-un vas 2 linguri de gel,pe care-l amesteci cu alte 3 linguri de ulei de argan. Aplică masca obţinută pe păr începând de la rădăcină şi coborând spre vârfuri. O laşi să acţioneze 2-3 ore,după care speli părul cu şampon,aplici balsam şi clăteşti cu multă apă călduţă. Aplică această mască revitalizantă de păr o dată pe săptămână pentru un păr lung şi puternic.

Ulei de argan şi ulei de măsline

Ce este mai bun se recomandă la sfârşit! Combinaţia dintre uleiul de argan,uleiul de măsline şi ou ajută la întărirea foliculilor de păr,combate mătreaţa şi oferă strălucire. Amestecă 2 linguri de ulei de argan,un albuş şi 1 lingură de ulei de măsline. Aplică pasta obţinută pe scalp şi acoperă părul cu un prosop. După 2-3 ore,îl clăteşti,îl speli cu şampon,aplici balsam sau o mască,şi-l clăteşti din nou.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg