Simona Dragomir, cea mai nouă surpriză în grilă de vară a ITSY BITSY FM

1 58104 original jpg jpeg

Vara această mamele şi bucuria în familie sunt vedetele Radio ITSY BITSY, pe care îl poţi ascultă chiar şi pe plajă.

Nouă realizatoare a emisiunii „Meditaţii pentru părinţi”,Simna Dragomir,  va împărtăşi ascultătorilor din experienţă ei de părinte şi va caută zilnic alături de specialişti răspunsuri la numeroasele întrebări pe care încă le are. Ea se declară „cea mai fericită mamă” şi îşi aşteaptă ascultătorii de luni până vineri de la 16.00 şi de la 22:00.

De altfel,toate mamele pot fi vedete premiate vara aceasta. La emisiunea „Mamma mia” realizată de Nouria Nouri şi invitatul ei permanent Mario de Mezzo se celebrează zilnic mamele „Mamma mia”.  Orice ascultător poate propune o mama pe care o admiră,pentru ca ea să fie sărbătorită în direct la radio şi chiar premiată. Înscrierile se pot face pe www.itsybitsy.ro.“Radem în familie” seară de seară de la ora 17.00 la ora 19.00 cu Itsy şi Bitsy,cei doi eroi extratereştri iubiţi de copii şi părinţi. Vara aceasta ei vă provoacă la un concurs în direct de râs la glume,amintiri amuzante,cântece şi întâmplări haioase din viaţă ascultătorilor.

“Pentru această vacanţă de vară ITSY BITSY FM a pregătit programe care să aducă bucurie în familie,astfel încât prima parte a zilei este un companion al părinţilor,iar seară este dedicată copiilor,distracţiei şi jocului în familie.” a declarat Nadia Tătaru,Director General ITSY BITSY.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg