Simplu şi elegant: cum îţi accesorizezi coafura de Revelion

1 66678 original jpg jpeg

Fără să pierzi timpul şi să cheltui o avere la coafor, îţi poţi aranja părul simplu şi prinde în păr diverse accesorii, care îţi dau un aer festiv, elegant şi proaspăt. Află ce să alegi!

Panglici roşii şi aurii

Nimic mai simplu şi mai elegant:prinde în coada împletită la spate,lateral,sub formă de cunună care traversează capul,panglici  roşii simple sau plangici aurii,argintii,verzi sau albastru intens. Sunt culorile care se regăsesc în podoabele bradului de Crăciun. Aranjate cu gust în păr,înnodate sub formă de fundă,dau un aer special,festiv,vesel.

Coroniţă cu trandafiri

Dacă eşti tânără,dacă porţi o rochie festivă de culoare neagră,  prinde părulla spate,într-un coc sobru şi poartă o coroniţă cu trandafiri roşii. Culoarea lor se va armoniza cu obrajii îmbujoraţi şi cu întreaga atmosferă de sărbători.

Accesorii cu perle

Dau un aer extrem de elegant şi merg cu orice ţinută – dar efect maxim îl obţii dacă porţi şi o rochie de culoare albă. Fixează-ţi părul în coc,într-o coadă împletită larg şi prinde din loc în loc ace de păr cu perle mari sau agrafe mari cu perle.

Bentiţe de tot felul

Bentiţele sunt în tendinţe şi anul acesta:foloseşte bentiţe flexibile cu modele aurii,pe care le porţi aproape de frunte,în stil grecesc,sau împletite cu părul,pentru a crea o cunună care traversează creştetul. Îţi poţi prinde părul într-un coc înalt şi fixa dedesubtul lui o bentiţă cu perle,care-ţi va pune în evidenţă ceafa,gâtul lung şi decolteul unei rochii fără spate. Bentiţa cu paiete şi ştrasuri,care traversează fruntea,îţi va da un aer retro,de anii ’30. Dă frâu liber imaginaţiei!

Agrafe mari tip bijuterie

Agrafele mari tip bijuterie,în culori aurii,roşii sau negre,pot fixa meşele de păr în câteva coafuri simple şi naturale.

Steluţe decorative şi flori artificiale

Împleteşte părul într-o coadă groasă şi lipeşte desupra,din loc în loc,după modelul dorit,mici steluţe aurii,de tip autocolant,pe care le găseşti în orice librărie. Poţi prinde în coafură,din loc în loc,flori artificiale de calitate,de culoare roz sau albă,pe care le asortezi cu ţinuta.

Sursă foto:ellequebec.comRecente

Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg