Singură de Revelion

1 62525 original jpg jpeg

Dacă din diferite motive nu ai cu cine să-ţi petreci Revelionul, iată câteva idei să te simţi bine şi să nu te ajungă deprimarea!

Odihnă şi răsfăţ

Cine a spus că a petrece noaptea de Anul Nou singură are numai dezavantaje,probabil depindea foarte mult de compania prietenilor. Dacă eşti o singuratică de felul tău,vei găsi de data asta o ocazie foarte bună să stai liniştită acasă,fără agitaţia pregătirilor pentru marea petrecere.

Nu eşti nevoită să îmbraci haine care te fac să te simţi incomodă,nu trebuie să găteşti în disperare sau să-ţi pui economiile la bătaie pentru a mânca la un restaurant de Revelion. Te poţi bucura de o baie lungă,cu spumă,apoi de crema ta hidratantă de corp,parfumată,pentru ca mai apoi să te îmbraci confortabil şi să vezi filmul tău preferat,relaxată într-un fotoliu moale sau în pat.

Conectează-te la internet

Chiar dacă Revelionul este o sărbătoare între prieteni,mulţi oameni sunt singuri,fie că aşa au dorit,fie că n-au pe nimeni. Pe unii îi găseşti pe internet,pe forumuri sau chaturi. Tot ce ai de făcut este să intri în discuţie de cei din oraşul tău. Sigur îţi vei face câţiva prieteni noi. În plus,nimic nu vă împiedică să vă întâlniţi pentru a vă cunoaşte mai bine,poate chiar în noaptea dintre ani.

Petrece la vecini

E o petrecere zgomotoasă la vecini şi tu eşti singură? Ce te opreşte să le baţi la uşă cu un platou de gustări sau nişte prăjituri şi o şampanie? În noaptea de Revelion oamenii sunt bucuroşi de oaspeţi şi de petrecăreţi care li se alătură. Ciocneşte un pahar de şampanie şi dansează până dimineaţă împreună cu ei.

Revelion în centrul oraşului tău

Sunt o mulţime de concerte care se organizează de Revelion în centrele oraşelor şi care adună o mulţime de spectatori. Dacă te simţi singură şi vrei să petreci cu cineva,alătură-te celor care se distrează în oraş,intră în hore cu ei şi ascultă trupele venite să-ţi cânte special de Revelion.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg