Soluţii care te scapă de pistrui

1 58824 original jpg jpeg

Dacă ai pistrui, însă nu îţi plac, iată câteva remedii naturale, simple, care contribuie la estomparea acestora.

Prepară o mască dintr-o lingură de miere,câteva picături de suc de lămâie şi un praf de  sare. Ingredientele se amestecă bine până când se formează o pastă,după care se aplică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze timp de câteva minute.

În cazul în care ai pielea uscatăaplică pe faţă o soluţie obţinută dintr-o lingură de seminţe de dovleac uscate şi câteva picături de ulei de măsline.

Pentru tenul gras,este indicat următorul remediu:se înmoaie,peste noapte,o lingură de linte în apă,după care a doua zi,dimineaţa,se pisează lintea şi se amestecă cu iaurt sau lapte. Pasta se aplică pe ten şi se lasă să acţioneze până când se usucă. Se îndepărtează cu apă călduţă.

Un alt remediu pentru pistrui care poate fi folosit indiferent de tipul de ten constă în folosirea câtorva frunze de mentă,care se pisează până când se omogenizează,după care se amestecă cu o banană într-un blender. Pasta obţinută se aplică pe faţă,evitând zona ochilor şi a gurii. Folosirea constantă a acestui remediu ajută la îndepărtarea vizibilă a pistruilor.