Soluţii pentru a calma tenul iritat

1 70100 original jpg jpeg

Pielea tenului poate deveni cu adevărat sensibilă, mai ales pe durata verii, aşa că, având la dispoziţie câteva trucuri simple, vei putea remedia rapid micile inconveniente. Iată ce poţi face în cazul unei arsuri, iritaţii sau erupţii cutanate.

Fă un duşreceDacă vrei să calmezi tenul,încearcă să-l răcoreşti un pic. Acest truc este recomandat de majoritatea medicilor dermatologi din întreaga lume. Deci,data viitoare când faci un duş,potriveşte apa cât de rece poţi suporta şi vei observa în timp scurt cum tenul tău îşi revine.

Laptele rece poate face minuni cu pielea ta,aşa că foloseşte-l cu încredere. Înmoaie o dischetă demachiantă sau un pic de tifon steril în lapte şi aplică pe zona afectată. Acest tratament remediază arsurile solare,dar poate calma,de asemenea,mâncărimile şi pielea iritată.

Oţetul de mere are numeroşi adepţi,atunci când când vine vorba de îngrijirea pielii. Acesta poate trata arsurile solare şi alte arsuri,în general. Tamponează cu un pic de vată înmuiată în oţet de mere zona afectată şi te vei simţi mai bine în scurt timp!

O poţi găsi în orice farmacie,fiind un tratament eficient în cazul mâncărimilor şi erupţiilor cutanate,uşor de utilizat. Aplică un strat subţire de cremă pe toată faţa şi vei vedea curând rezultatele.

Ţi-a rămas puţin iaurt de la micul dejun. Nimic mai simplu;aplică-l în strat subţire pe toată pielea şi lasă-l să-şi facă efectul timp de 5 minute,înainte să clăteşti cu apă călduţă. Este un remediu excelent pentru pielea arsă de soare sau în cazul iritaţiilor.

Citeşte şi:

Cauze ale iritaţiilor de la nivelul ochilor

Tratează naturist arsurile de soareRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg