Sosia lui Meghan Markle se teme că după pandemie va fi mai uşor de recunoscut fără mască

1 shutterstock 1911933973 jpg jpeg

Popularitatea lui Meghan Markle este în continuă scădere în Marea Britanie, odată cu interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Nu acelaşi lucru se poate spune despre sosia actriţei. Aceasta a devenit şi mai cunoscută pe străzile britanice şi mulţi oameni îşi doresc să ajungă la ea.

Multe tinere îşi doresc să arate la fel ca Meghan Markle şi să îi afle secretele de frumuseţe. Însă britanica Sarah Mhlanga ar da orice ca lumea să nu o mai confunde pe stradă cu fosta actriţă. În vârstă de 38 de ani, Sarah este considerată „copia perfectă‟ a lui Meghan Markle. Asemănarea este izbitoare, dar tânăra nu este atât de încântată de acest „rol‟.

Sarah Mhlanga, din oraşul Manchester, a declarat că a fost agresată pe stradă în urma celebrului interviu dat de Ducii de Sussex. Oamenii au confundat-o cu fosta actriţă şi i-au adresat vorbe grele. Sarah a recunoscut că ar putea fi nevoită să renunţe chiar şi la job-ul actual, din cauza glumelor la care este supusă zi de zi. Tânăra în vârstă de 38 de ani a spus că se teme odată ce pandemia se va încheia, deoarece va fi şi mai uşor de recunoscut pe stradă, dacă nu o să mai poarte mască: „Există unii oameni care au impresia că Meghan duce un război real împotriva familiei regale. Dacă ei nu pot avea acces la Meghan, mă folosesc pe mine drept plasa lor. Primesc mesaje care spun că sunt în căutare de atenţie şi că ar trebui să-mi fie ruşine pentru că o reprezint pe Meghan. Este atât de dureros pentru mine…‟, a declarat Sarah.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

O postare distribuită de Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

Ce părere are Sarah Mhlanga despre Meghan Markle

Cu toate că viaţa ei s-a schimbat în rău odată cu popularitatea lui Meghan Markle, Sarah a declarat că o apreciază pe fosta actriţă. Ea a adăugat că are multă simpatie pentru Harry şi Meghan şi speră că ruptura cu membrii familiei regale poate fi reparată. Totuşi, din cauza asemănării izbitoare, Sarah se simte îngrijorată că oamenii nu vor vrea să o mai angajeze nicăieri: „Îmi place mult de Meghan, dar acum, după acest interviu, mă tem că oamenii nu vor să mă angajeze‟, spune aceasta.

        View this post on Instagram                       A post shared by Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

A post shared by Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

Multe persoane şi-au dat seama de asemănarea sa cu Meghan, încă de la popularitatea filmului „Suits‟ şi chiar îi făcea plăcere să fie confundată cu actriţă. însă de la discuţia Ducilor de Sussex cu Oprah, a început să primească mesaje jignitoare şi de ameninţare: „Mi se spune că sunt cea mai urâtă femeie şi lume şi merit să mi se întâmple acelaşi lucru‟, a declarat Sarah.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

O postare distribuită de Sarah Mhlanga (@sarahmhlangaofficial)

Sarah a fost descoperită în anul 2017, pe când lucra ca şi casieră la un hipermarket. Datorită asemănării sale cu Meghan Markle, tânăra a fost plătită să apară în multe spoturi publicitare. Sarah are o întreagă colecţie de haine ca ale lui Meghan şi a petrecut ore în şir studiind expresiile faciale ale fostei actriţe.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg