Sprâncene mai dese. 6 ingrediente care te ajută plus câteva trucuri

sprâncene mai dese jpeg

Bine definite, sprâncenele pun în valoarea trăsăturile feţei, de aceea este important să le oferi îngrijirea de care au nevoie. Cu ajutorul câtorva ingrediente eficiente poţi avea sprâncene mai dese şi mai frumoase.

1.      Ulei de ricin ca să ai sprâncene mai dese

Unul dintre cele mai bune tratamente care ajută la îngrijirea şi regenerarea sprâncenelor este cel cu ulei de ricin. Folosit simplu sau în combinaţie cu alte ingrediente,el hidratează sprâncenele,le întăreşte rădăcina şi le face să crească mai dese. Aplică uleiul de ricin pe toată lungimea sprâncenelor seara,înainte de culcare,cu o periuţă curată de la rimel mai vechi. Beneficii aduce şi masca pe care o prepari din câteva picături de ulei de ricin şi câteva de ulei din sâmburi de struguri. Masează uşor sprâncenele cu acest amestec şi lasă să acţioneze peste noapte. Foloseşte masca zilnic,două săptămâni.  

2.      Galbenuş cu miere

Poţi avea sprâncene mai dese şi dacă apelezi la masca pe bază de gălbenuş,lapte şi miere. Combinate,cele trei ingrediente oferă hidratare şi stimulează creşterea firelor de păr. Separă gălbenuşul de albuş,apoi bate-l bine şi adaugă câteva linguri de lapte şi două-trei linguriţe de miere. Aplică masca pe sprâncene cu o dischetă demachiantă,masează uşor şi lasă să acţioneze trei-patru ore. Îndepărtează masca folosind apă călduţă şi urmează tratamentul o săptămână.  

3.      Ulei de măsline cu ulei de migdale pentru sprâncene mai dese

Măştile cu ulei de măsline sunt recunoscute pentru multiplele beneficii pe care le aduc în îngrijirea părului şi a pielii. Poţi avea sprâncene mai dese dacă apelezi la tratamentul cu ulei de măsline şi de migdale. Pune într-un bol câte două linguri din fiecare tip de ulei,amestecă şi aplică cu o dischetă pe toată lungimea sprâncenelor,înainte de culcare. Lasă să acţioneze pe timpul nopţii şi îndepărtează masca a doua zi,cu apă călduţă. Foloseşte acest amestec 10-14 zile.    

4.      Suc de ceapă

Deşi mirosul sucului de ceapă nu este unul plăcut,proprietăţile lui sunt pe măsură. Explicaţia este una simplă:sulful,compus ce oferă legumei mirosul aparte,este ingredientul care stimulează circulaţia sângelui,respectiv regenerarea foliculilor de păr de la nivelul sprâncenelor. Stoarce sucul din una-două cepe şi aplică-l cu o dischetă demachiantă. Lasă să acţioneze jumătate de oră,după care îl îndepărtezi cu apă călduţă sau cu un demachiant. Aplică tratamentul zilnic,7-10 zile, şi vei avea sprâncene mai dese.

5.      Sprâncene mai dese cu gel de aloe vera 

Ca să ai sprâncene mai groase şi mai frumoase foloseşte gelul de aloe vera. Vitaminele şi mineralele din conţinut hidratează şi stimulează creşterea firelor de păr. Cumpără din magazinele naturiste gel şi amestecă o cantitate mică din el (două-trei picături) cu o linguriţă de ulei de măsline. Masează sprâncenele cu acest amestec şi lasă să acţioneze câteva ore. Îl poţi îndepărta cu apă călduţă sau cu o loţiune demachiantă. Foloseşte masca zilnic,21 de zile.  

6.      Coajă de lămâie

Ştiai că şi coaja de lămâie este un bun tratament la care poţi apela pentru a avea sprâncene mai dese? În combinaţie cu uleiul de măsline,lămâia ajută la regenerarea firelor de păr din zona sprâncenelor şi la fortificarea rădăcinii lor. Taie o lămâie în jumătate şi pune bucăţile într-un pahar cu ulei de măsline. Lasă-l acoperit trei-patru zile,apoi masează sprâncenele cu câte o bucata de lămâie seara,înainte de culcare. Repetă procedeul zilnic,două săptămâni.  

Ştiai că...

... lipsa de vitamina B6 din organism face ca firele de păr,inclusiv cele din zona sprâncenelor,să crească mai greu?

Idei Click! pentru femei ca să ai sprâncene mai dese

-         Aplicat zilnic cu ajutorul unei dischete demachiante,uleiul de migdale te ajută să ai sprâncene mai dese.

-         Sprâncenele vor creşte mai repede dacă foloseşti vitamina A şi E. Sparge câte o capsulă din fiecare într-un bol,apoi aplică amestecul pe toată lungimea lor.

-         Masează cu ajutorul unei pensule mai groase zona sprâncenelor pentru a stimula circulaţia sangvină din această zona,dar şi creşterea foliculilor de păr.

Tendinţe

Se poartă sprâncenele mai groase,cât mai naturale,însă îngrijite şi feminine. Dacă ai sprâncene bogate – încearcă să le menţii forma şi să le arcuieşti dacă se potriveşte fizionomiei tale. În schimb,dacă sprâncenele tale sunt subţiri – lasă-le să crească,apoi în timp conturezi forma potrivită feţei tale.

Truc util

Pentru a desena conturul sprâncenelor,foloseşte un creion special pentru sprâncene (care să fie bine ascuţit şi să fie cu 1-2 tonuri mai închis decât culoarea părului) sau un fard pe care îl poţi procura din magazinele cu produse cosmetice. Desenează mai întâi cu creionul conturul sprâncenelor,după care aplică cu periuţa fard pe toată lungimea lor. Pentru a le contura şi pentru a obţine un aspect cât mai natural poţi folosi şi o pudră colorată concepută pentru sprâncene. O aplici cu pensula în sensul creşterii firelor de păr.    Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg