Sprâncene: trucuri de îngrijire de la A la Z

1 65683 original jpg jpeg

Sprâncenele îngrijite îţi schimbă total privirea şi îţi construiesc un chip plin de caracter. Află care sunt cele mai eficiente trucuri de îngrijire!

Sprâncene:cum le găseşti forma ideală

Pentru a găsi forma ideală a sprâncenelor,utilizează un creion pe care-l plasezi vertical,sprijinit de aripa laterală a nasului. Acolo unde creionul atinge sprâncenele ar trebui să înceapă linia lor – prin urmare poţi epila tot părul care depăşeşte această linie. Apoi,deplasează partea superioară a creionului,astfel încât să ajungă la nivelul irisului – fără a dezlipi baza creionului de aripa nasului. Acolo unde partea superioară a creionului atinge sprânceana trebuie să fie partea cea mai înaltă a arcadei:epilează din acest punct,sub arcadă,subţiind linia treptat pe măsură ce înaintezi spre coada ochiului. Apoi,basculează creionul spre colţul extern al ochiului:acolo trebuie să se oprească linia fină a sprâncenei.

Sprâncene:cum le dai volum

Dacă nu ai sprâncenele suficient de dese,epilează părul care le depăşeşte extremităţile. În felul acesta,sprâncenele vor fi mai bine definite şi vor părea mai voluminoase. Poţi folosi şi creion de sprâncene pentru a le da volum. Invers,dacă ai senzaţia că ai sprâncenele foarte dese,nu epila excesul pentru a compensa,ci scurtează-le părul:cu o periuţă uzată,perie-le de jos în sus,şi apoi,cu o forfecuţă,taie părul care depăşeşte linia. Apoi,perie-le invers,de sus în jos,şi procedează la fel.

Sprîncene:cum le schimbi culoarea

Dacă consideri că sprâncenele tale sunt prea vizibile,poţi să le decolorezi cu o nuanţă. Invers,dacă le dai o notă mai închisă,privirea ta va avea un aer ma energic. Fii atentă,ca să-ţi armonizezi culoarea sprâncenelor cu cea a părului. Cel mai bine e să apelezi la sfatul unui specialist.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg