Sprâncene: trucuri de îngrijire de la A la Z

1 65683 original jpg jpeg

Sprâncenele îngrijite îţi schimbă total privirea şi îţi construiesc un chip plin de caracter. Află care sunt cele mai eficiente trucuri de îngrijire!

Sprâncene:cum le găseşti forma ideală

Pentru a găsi forma ideală a sprâncenelor,utilizează un creion pe care-l plasezi vertical,sprijinit de aripa laterală a nasului. Acolo unde creionul atinge sprâncenele ar trebui să înceapă linia lor – prin urmare poţi epila tot părul care depăşeşte această linie. Apoi,deplasează partea superioară a creionului,astfel încât să ajungă la nivelul irisului – fără a dezlipi baza creionului de aripa nasului. Acolo unde partea superioară a creionului atinge sprânceana trebuie să fie partea cea mai înaltă a arcadei:epilează din acest punct,sub arcadă,subţiind linia treptat pe măsură ce înaintezi spre coada ochiului. Apoi,basculează creionul spre colţul extern al ochiului:acolo trebuie să se oprească linia fină a sprâncenei.

Sprâncene:cum le dai volum

Dacă nu ai sprâncenele suficient de dese,epilează părul care le depăşeşte extremităţile. În felul acesta,sprâncenele vor fi mai bine definite şi vor părea mai voluminoase. Poţi folosi şi creion de sprâncene pentru a le da volum. Invers,dacă ai senzaţia că ai sprâncenele foarte dese,nu epila excesul pentru a compensa,ci scurtează-le părul:cu o periuţă uzată,perie-le de jos în sus,şi apoi,cu o forfecuţă,taie părul care depăşeşte linia. Apoi,perie-le invers,de sus în jos,şi procedează la fel.

Sprîncene:cum le schimbi culoarea

Dacă consideri că sprâncenele tale sunt prea vizibile,poţi să le decolorezi cu o nuanţă. Invers,dacă le dai o notă mai închisă,privirea ta va avea un aer ma energic. Fii atentă,ca să-ţi armonizezi culoarea sprâncenelor cu cea a părului. Cel mai bine e să apelezi la sfatul unui specialist.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg