Staruri care sunt mai scunde decât ai fi crezut. Salma Hayek: „Eram foarte supărată din cauza înălţimii mele‟

1 profimedia 0098137718 jpg jpeg

Nu ştii niciodată cât de înaltă sunt vedetele tale preferate. În filme, se folosesc tot felul de trucuri pentru a face actorii şi actriţele mai scunzi să pară mai înalţi. Nici vedetele masculine nu se feresc să poarte pantofi cu platformă. Chiar şi simplul fapt că ajung populare le fac pe unele staruri să pară mai înalte în ochii admiratorilor.

Doar urmărind pe cineva la televizor, într-un serial sau pe marile ecrane nu poţi spune exact ce înălţime are cu adevărat. În timpul filmărilor sunt mulţi factori care îţi pot modifica percepţia asupra înălţimii reale a unor actori sau actriţe. De asemenea, toată lumea pare mai zveltă pe ecran, în special vedetele care emană încredere şi care au o personalitate puternică. Dacă i-ai întâlni pe stradă pe unii dintre actorii sau muzicienii tăi preferaţi, s-ar putea să fii surprins de statura lor. Descoperă în cele ce urmează acele celebrităţi care sunt mai scunde decât par!

Salma Hayek a fost foarte afectată emoţional

A cucerit lumea cu roluri puternice, precum acela din filmul biografic „Frida”. A fost persoana perfectă pentru a o interpreta pe artista Frida Kahlo. La înălţimea ei de 1,57 m, este cu doar un centimetru mai mică decât pictoriţa. Pentru Hayek însă nu a fost deloc uşor să fie scundă în ţara ei natală, Mexic. „Am avut zbaterile mele. Am 1,57 m şi în Mexic, de unde sunt eu, este foarte important să fii înalt. Oamenii obişnuiau să spună că am o malformaţie. Eram foarte supărată din cauza înălţimii mele‟, a spus ea într-un interviu pentru publicaţia „Daily Express‟.

Eva Longoria se autoironizează

Fosta vedetă din „Desperate Housewives‟, Eva Longoria, are o înălţime de doar 1,57 m, dar este ceva despre care a fost întotdeauna dispusă să glumească. La Festivalul de Film de la Cannes din anul 2017, s-a fotografiat cu un grup de modele. A postat fotografia pe reţelele sociale şi a ataşat mesajul „Doar noi #Wore5InchHeelsAndStillCouldntKeepUp #SeriouslyShort”.

Shania Twain şi-a schimbat atitudinea după ce a intrat într-o trupă

Cunoscuta interpretă de muzică country Shania Twain poartă frecvent tocuri pe scenă, aşa că este uşor să uiţi că are doar 1,63 m. Ea a recunoscut că, în copilărie, s-a simţit inconfortabil în legătură cu aspectul ei şi că nu s-a simţit bine în propria piele până când a devenit interpretă: „Nu m-am acceptat până când am terminat liceul şi am început să port haine de scenă. Am început să mă văd ca fata din trupă care trebuia să se machieze şi să-şi aranjeze părul‟, a spus ea.

Natalie Portman a suportat greu glumele pe seama ei

După ce a jucat în „Black Swan”, a apărut în „Star Wars‟ şi în filme marca Marvel, Natalie Portman s-a impus la Hollywood. A reuşit în ciuda înălţimii de doar 1,60 m. Statura ei nu rămâne întotdeauna neobservată. A spus că a avut parte de „glume cu oameni scunzi” pe platoul de filmare, când a filmat comedia romantică „No Strings Attached‟, alături de Ashton Kutcher, care are 1,89 m. „Este mult mai înalt decât mine. Cu siguranţă ne-am bucurat mult de asta. Eu ajung să fiu un gnom!‟, a spus Portman într-un interviu.

Citeşte şi:

S-a aflat care este înălţimea reală a lui Danny DeVito. A fost sau nu complexat de faptul că este scund?

Cea mai mică femeie din lume face furori pe Instagram. Nu suportă un lucru pe care oamenii normali îl fac în preajma ei

Victoria Beckham a avut grijă să poarte tocuri înalte

Ca fostă Spice Girl care a păşit în lumea modei, Victoria Beckham are multe talente. Aceste talente nu includ accesul facil la obiecte pe care le pune pe rafturile de sus. Faptul că are doar 1,63 m poate surprinde, având în vedere atitudinea pe care Posh Spice a avut-o când făcea parte din faimosul grup de fete britanic. A avut grijă să poate mereu stiletto pentru a părea mai înaltă.

FOTO: ProfimediaRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg