Staruri cu cazier

1 54459 original jpg jpeg

Chiar dacă milioane de ochi sunt aţintiţi asupra lor în fiecare moment, vedetele mai au şi „scăpări“, în special în relaţia cu legea. Fanii rămân şocaţi, tinerii îi iau drept modele de rebeliune, ziarele se vând mai bine după astfel de poveşti picante, iar la final, toată lumea doarme liniştită noaptea... pe unde apucă!

Christina Aguilera-Consum exagerat de alcool

Când încă nu era mămică,artistei îi cam plăceau petrecerile. Atât de mult,încât mai ajungea şi la secţia de poliţie din când în când! Christina şi Matthew Rutler,actualul ei iubit,şi-au recăpătat pesemne apetitul pentru licorile bahice,căci au fost arestaţi anul trecut din cauza consumului prea mare de băuturi spirtoase.

Cu atât mai grav e,cu cât Matthew era la volan când poliţiştii l-au tras pe dreapta!  Ulterior,oamenii legii au declarat că Aguilera nu prea putea să se mai ţină pe picioare când a coborât din maşină. Cei doi au fost eliberaţi apoi pe o cauţiune de 5.000 de dolari.

Ozzy Ozbourne-Comportament periculos sub influenţa drogurilor

simeon stalpnicul png

Cântăreţul britanic a mizat pe cartea rockerului agresiv,atât pe scenă,cât şi în viaţa particulară. Prima sa arestare,din 1982,a avut ca temei comportamentul uşor exhibiţionist,din timpul unui concert în Texas. Îmbrăcat într-o rochie,el s-a decis să-şi ridice piesa vestimentară şi să urineze în public. Peste alţi şapte ani,cântăreţul a încercat (fără succes) să-şi omoare soţia,pe motiv că se afla sub influenţa alcoolului. Cum am eticheta toată aceste păţanii? Ei bine,poate sub forma „urină,tentativă de omor şi rock&roll“?!

Robert Downey Jr.-Încălcarea proprietăţii private

Se pare că cei mai premiaţi de la Hollywood au şi cele mai proaste obiceiuri! Robert Downey Jr. ştie cel mai bine asta,mai ales că a făcut din arestări un fel de tradiţie. În 1996,el a fost reţinut pentru că a condus sub influenţa alcoolului,dar şi pentru posesie de cocaină,heroină şi,colac peste pupăză,un pistol Magnum fără permis. În 2000,s-a certat din nou cu legea,tot pentru cocaină,găsită în camera sa de hotel. Un an mai târziu,poliţiştii l-au prins beat la volan. Nu l-au surprins însă când,într-un moment de euforie alcoolică,a intrat în casa unui vecin şi s-a culcat pe canapeaua acestuia...

simeon stalpnicul png

Hugh Grant-Sex în public

simeon stalpnicul png

Te aşteptai să citeşti lucruri bune despre acest frumuşel britanic,în materialul de faţă? Ei bine,te vom dezamăgi! Acum ceva ani,Hugh a avut de-a face cu poliţia,după ce a încercat să se folosească de serviciile unei prostituate. Din declaraţiile poliţiei la acea vreme,a reieşit că el a avut câteva momente prea pasionale cu prostituata Divine Brown,neadecvate locului public în care se aflau. După ce a fost arestat,Hugh a mai fost nevoit să plătească şi o amendă de 1.180 de dolari şi a fost pus,timp de doi ani,în atenţia poliţiei şi la muncă în folosul comunităţii. Nici iubita lui la acea vreme,Liz Hurley,nu l-a iertat şi l-a părăsit. Ruşinică!

George Michael-Prea multă afecţiune strică!

simeon stalpnicul png

Unde e George,nimeni nu se plictiseşte!  Poate doar el! Cântăreţul a fost arestat pentru că a fost surprins în ipostaze jenante într-o baie publică. Un poliţist îmbrăcat în civil l-a găsit în toaleta unui parc,în timp ce acesta... se satisfăcea singur. Ulterior,starul a pledat vinovat la infracţiunea săvârşită şi a fost amendat cu 800 de dolari,dar şi cu 80 de ore în folosul comunităţii. Nu a scăpat nici de câteva şedinţe de consiliere sexuală şi,mai mult,a primit interdicţie de a mai merge în parcul respectiv.

Reese Witherspoon-  Schimb de replici dure cu un poliţist

simeon stalpnicul png

Împreună cu soţul ei,actriţa a fost arestată în 2012 din cauza unui incident rutier ce s-a petrecut în Atlanta. Maşina condusă de Jim Toth,partenerul de viaţă al lui Reese,a fost trasă pe dreapta,iar ofiţerul de poliţie a încercat să afle de la şofer de ce conducea... pe banda greşită. Atât i-a trebuit bietului om! Blondina l-a apostrofat cu replica „Tu ştii cu cine stai de vorbă? Ştii cum mă cheamă pe mine? Aaa,nu?! Atunci stai aşa,că te informez eu!”. Witherspoon a fost ulterior acuzată de comportament turbulent. Jim,în schimb,s-a ales cu dosar penal,pe motiv că a condus în stare de ebrietate.Recente

SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg