Staruri feminine care nu se descurcă deloc în bucătărie. Una dintre ele aproape că şi-a dat foc la casă în timp ce gătea

2 46621 original jpg jpeg

Arta de a găti nu este tocmai o abilitate universală. În timp ce mulţi tind să vadă celebrităţile ca specii asemănătoare zeilor, care merg pe apă şi transformă piatrele în aur, unele dintre cele mai mari defecte ale lor este incapacitatea de a folosi electrocasnicele din bucătărie sau de a combina diverse alimente.

Chiar dacă poţi lua o masă de 5 stele la restaurant sau o poţi comanda acasă în câteva minute, cu o simplă apăsare de buton, unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, precum Paris Hilton au lucrat totuşi ani de zile să-şi perfecţioneze abilităţile culinare. Alţii au recunoscut cu mândrie că nu se descurcă în bucătărie şi lasă gătitul în grija soţilor.

Eva Mendes nu se descurcă cu frigiderul

Eva Mendes şi partenerul ei Ryan Gosling formează unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete din toate timpurile, dar separat, Mendes nu suportă căldura când vine vorba de prepararea unei mese gătite acasă. În mai multe rânduri, actriţa a recunoscut că nu este la fel de talentată în bucătărie şi că ar recurge mai degrabă la comenzile la domiciuliu decât să gătească.

În 2011, pe vremea când ea şi Gosling mergeau la primele întâlniri, a declarat într-un interviu: „Deschid frigiderul şi nu ştiu cum să ajung din punctul A în punctul B. Vreau să încep să gătesc, deoarece mă simt cu adevărat jalnic în privinţa asta. Comandăm mâncare acasă de trei ori pe săptămână şi ieşim la restaurant în restul timpului. Este atât de jenant”.

Acest obicei nu s-a schimbat nici după un deceniu şi doi copii, întrucât Mendes a arătat abilităţile de gătit ale partenerului ei pe Instagram în februarie 2020 ca răspuns pentru un fan care a întrebat dacă cuplul a gătit vreodată acasă. „Ryan este un bucătar şi un brutar uimitor. E de-a dreptul incredibil! Nu sunt sigură că ceea ce fac eu este gătit. Fac mai mult aburi de legume şi sucuri. El găteşte cu adevărat", a răspuns ea.

Beyoncé preferă o simplitatea

De la începutul carierei ei muzicale, ca membru al Destiny's Child la sfârşitul anilor '90, Beyoncé a uimit cu talentele ei. Cântăreaţa a continuat să atingă faima globală ca artist solo de succes. Pe de altă parte, în familie, vedeta nu excelează la capitolul abilităţi culinare.

„Nu gătesc mult, dar mă pricep la spaghete şi sandvişuri. Ştiu că sunt simple, dar sunt specialitatea mea”, a spus Beyoncé într-un interviu pentru publicaţia „Cosmopolitan”. Mama ei, Tina Knowles-Lawson, a declarat că abilităţile de gătit ale fiicei sale sunt reduse spre deosebire de ale surorii ei, Solange: „Beyoncé nu poate găti, dar nu e ca şi cum ar participa la un concurs”, a afirmat Knowles-Lawson.

Katherine Schwarzenegger aproape a ars casa

După căsătoria cu Chris Pratt, în iunie 2019, Katherine Schwarzenegger a devenit mamă acum aproape un an, în august 2020, când s-a născut fiica ei Lyla. La doar 4 luni de la căsătorie, Pratt a decis să le arate fanilor soţiei cât de nepricepută este în bucătărie, postând pe reţelele de socializare rezultatele eforturilor ei. Alături de fotografie, Pratt a scris: „Mândru de draga mea că a încercat să gătească în seara asta. A mers bine?". Cu toate acestea, vedeta şi-a lăudat în cele din urmă soţia pentru încercare. După ce a explicat că „pur şi simplu nu-şi poate imagina ce a mers prost”, el a concluzionat Pratt, „Destul de simplu. Cuptor cu microunde. 2 minute. Poate a crezut că trebuie să stea 2 ore. Dar vreau s-o felicit pentru efortul ei”.

Paris Hilton are propriul show de gătit, deşi nu poate găti

Moştenitoarea Paris Hilton s-a pregătit pentru show-ul de gătit „Cooking With Paris” de pe Netflix. Paris Hilton oferă sfaturi legate de pregătirea unor mâncăruri delicioase gătite acasă. Deşi Hilton a recunoscut că obişnuia să o ajute pe mama ei să gătească, s-ar putea să mai fi practicat ani de-a rândul.

Într-un episod care a strâns peste 5.000.000 de vizualizări, ea arată cum se face lasagna, dar are unele probleme în bucătărie. „Toate aceste linguri sunt ciudate. Îmi pare rău, fac un tutorial de gătit şi nu am niciunul dintre lucrurile care trebuie", a spus Hilton. „Nu ştiu ce este asta, dar se pare că va funcţiona”, a recunoscut ea la un moment dat. În ciuda unor critici dure care i-au subliniat greşelile culinare, reţeta de lasagna a lui Hilton continuă să fie una dintre cele mai mari creaţii ale sale până în prezent.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg