Ştii cât este de bună apa de cocos pentru corp?

1 73703 original jpg jpeg

Când nu ai energie sau vrei să te hidratezi rapid şi totodată să îţi iei şi aportul zilnic de vitamine şi minerale, bea apă de cocos. Şi unde mai pui că este şi prietenoasă cu silueta ta, având puţine calorii.

Nu confunda apa de cocos cu laptele de cocos. Laptele de cocos se obţine din pulpa nucii de cocos,în timp ce apa de cocos este lichidul care se află în interiorul fructului,cât este încă necopt. Lăudată de experţii în nutriţie,dacă o consumi zilnic te ajută să îţi întăreşti sistemul imunitar,să înlături bacteriile care cauzează apariţia infecţiilor urinare,să scazi în greutate şi să reduci presiunea arterială.

Ce conţine?

Potasiu,grăsimi naturale sănătoase,aminoacizi,antioxidanţi,vitaminele B şi C,minerale:potasiu,zinc,magneziu,calciu,sodiu,mangan,enzime.

Prietena inimii

Pentru că scade colesterolul rău (LDL) şi creşte colesterolul bun (HDL),circulaţia sângelui se îmbunătăţeşte,ceea ce face ca riscul apariţiei bolilor de inimă să se reducă. În plus,protejează arterele de depunerile de grăsime. Are efect de scădere a tensiunii arteriale,datorită conţinutului de arginină,care dilată uşor arterele,prin creşterea nivelului de oxid de azot.

Ajută digestia

Apa de cocos previne constipaţia prin conţinutul ridicat de fibre. Totodată,are şi rolul de a hidrata corpul şi de a-i oferi nutrienţii necesari.

Te menţine tânără

Recunoscută şi pentru proprietăţile ei în domeniul frumuseţii,te ajută să îţi menţii pielea elastică şi fină,o hidratează,dându-i strălucire şi prospeţime. Acţionează asupra celulelor şi a ţesuturilor,de aceea ar trebui să o incluzi zilnic în ritualul tău de înfrumuseţare.

Îţi dă un plus de energie

Este cunoscut faptul că mulţi sportivi de performanţă beau apă de cocos înainte de antrenamente,cât şi în timpul acestora,pentru că previne deshidratarea în timpul efortului fizic. Datorită cantităţii mari de potasiuconţinute,o face un bun hidratant,înlocuind cu succes fluidele pierdute din corp.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg