Stilborn în deschidere la Bon Jovi

1 48865 original jpg jpeg

În toamna lui 2008 s-au născut primele gânduri despre o trupă nouă, iar căutările pentru o echipă completă au debutat în scurt timp.

Au început alături de câţiva prieteni,iar în ianuarie 2009 au intrat pentru prima dată în sală de repetiţii. Au configurat câteva piese,le-au cântat,s-au bucurat de ele şi visau departe. În 2010 Aura şi Cătălin s-au altăturat trupei şi au început concertele în componenţa actuală:Aura Pohoaţă  voce,Mihai Danciulescu chitară,Alex Botezatu chitară,Robert Munean bass,Cătălin Gurau tobe.

Click.ro vă prezintă în exclusivitate povestea românilor care cântă în deschiderea concertului lui Bon Jovi spusă chiar de membrii trupei!

Au fost lansate şi două EP-uri,în total 6 piese demo primite excelent de public şi de radiouri. În octombrie 2010 trupa câştigă marele premiu al concursului Maximum Rock  Support pentru Underground şi aripi noi pentru viitor. 

STILBORN:«Acum suntem pe drum:turneu de promovare a ultimului EPÎntr-un vis,câteva festivaluri şi din fericire o noua victorie în concursul Wanted:Demo &Live organizată de Rock Fm şi D&D East Entertainment şi o şansă excepţională:STILLBORN va deschide concertul BON JOVI de la Bucureşti de pe 10 iulie 2011. Mulţumim pe această cale organizatorilor pentru iniţiativă şi pentru sprijinul imens pe care ni-l oferă.

A fost o competiţie cu multe emoţii,cu un public minunant şi cu o reprezentaţie live de care şi noi suntem mândrii. Un show incendiar,cam scurt ce e drept după standardele noastre dar poate vom reuşi să ne revanşăm în Piaţă Constituţiei. În concluzie,se poate să pleci de la zero şi să ajungi într-un an şi jumătate să cânţi pe aceeaşi scenă cu BON JOVI. Zeci de ore de repetiţie,piese orchestrate şi reorchestrate,vacanţe pierdute cam la astea trebuie să te aştepţi dacă vrei să ajungi aici

 CUM A FOST FINALĂ ŞI CUM VA FI DUMINICĂ?

Robert Munean:"Miercurea grasă aş numi eu seara zilei de 6 iulie. Sunetul perfect, noi dornici să cântăm cât mai bine posibil, publicul excepţional. Emoţii? Poate au fost, dar n-am avut când să le simţim fiindcă ne-am distrat alături de cei care strigau continuu Stillboooorn! şi săreau pe muzică noastră. 

Duminică-seară vom urca pe scenă cu aceeaşi dorinţă de a face cât mai bine ceea ce ne place noua cel mai mult: să cântăm şi să ne trăim bucuria alături de public. După care vom fi şi noi public pentru Bon Jovi. Aşa este firesc: cei mari să fie primiţi pe măsură valorii lor."

Alex Botezatu:Ce finală,ce public,ce atmosferă! Le mulţumim tuturor pentru susţinere,au fost extraordinari şi ne-au făcut să ne simţim cum nu ne-am simţit probabil niciodată. Sperăm că această oportunitate imensă să fie "un nou inceput” atât pentru Stillborn cât şi pentru cei care ne-au susţinut, dacă pot spune, aproape de fanatism. Duminică?! Duminică o să cântăm cel puţin la fel de entuziasmaţi cum am făcut-o alaltăieri şi sperăm că nimeni nu o să fie dezamăgit. ROCK Forever and a day!!!

Cătălin Gurau:O seară cu surprize. Ne-am dorit în primul rând să cântăm excepţional. Şi  am reuşit. Mai departe juriul a deliberat şi a făcut o schimbare la care nimeni nu se aştepa. Mai multe găsiţi pe site-ul organizatorilor. Eu m-am simtit excepţional. Iar duminică e ziua pe care o aştept de când eram copil. Deci o voi trăi pentru mine şi pentru cei care şi-ar dori sa fie in locul meu.

Mihai Danciulescu: Sunt inca sub euforia victoriei. Abia astept ziua de duminica. Desi nu ma asteptam sa se intample atat de curand, este implinirea unui vis.

Mai multe despre STILLBORN puteti afla pe pagina oficiala a trupei www.stillbornband.ro,pe facebook si youtube.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg